Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Jouw makelaar in Scherpenisse

Makelaar Scherpenisse

Scherpenisse is het kleinste dorp in de gemeente Tholen, deze voormalige gemeente ligt westelijk van Poortvliet en Oostelijk van Sint-Maartensdijk aan de Westerschelde. Het dorp telt zo’n 1.700 inwoners en ligt op zo’n 40 minuten rijden van ons kantoor in het centrum van Zierikzee. Onze makelaars van Kuub Makelaars Zierikzee helpen je graag bij het aan- of verkopen van je woning. Wat kunnen we voor jou betekenen in Scherpenisse?

Aankoopmakelaar in Scherpenisse

Wij weten als geen ander dat je heerlijk kunt wonen in Zeeland en begrijpen waarom je op zoek bent naar een woning in Scherpenisse. Omdat onze makelaars thuis zijn in Zeeland vertellen zij jou alles over de mogelijkheden in Dishoek en in de omgeving. Je woning en de omgeving moeten natuurlijk wel goed bij je passen.

Wil jij samen met onze makelaars op zoek naar jouw droomhuis in Scherpenisse, of heb je al een woning op het oog en ben je benieuwd hoe je die het beste kunt aankopen? Met aankoopbegeleiding weet je waar je aan toe bent! Onze gedreven makelaars helpen jou graag met het aankopen van een nieuwe woning.

Verkoopmakelaar in Scherpenisse

Wil je je huidige woning in Scherpenisse verkopen? Onze makelaars kunnen een waardebepaling en taxatie voor je uitvoeren. Zo heb je een goede indicatie van de waarde van je woning. Wil je alvast een indicatie van je woning? Vul dan de gratis online waardebepaling in.

Wil je de volgende stap nemen, dan zijn we je graag van dienst als verkoopmakelaar in Scherpenisse. Je woning verkopen doen we in 6 duidelijke stappen, van waardebepaling tot afhandeling. Onze makelaars staan je gedurende dit gehele proces bij en voorzien je graag van advies en hulp. Lees hier alvast onze do’s en dont’s voor het verkopen van je woning.

Een woning kopen in Scherpenisse

Kuub is de makelaar in Scherpenisse voor het aan- of verkopen van een woning. Hoe kunnen we jou helpen? Onze makelaars staan voor je klaar. Stap bij ons binnen in één van onze vestigingen of laat je telefoonnummer achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.