Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Op zoek naar een makelaar in Westkapelle?

Laten we een afspraak maken

Makelaar Westkapelle

Op het meest westelijke punt van de gemeente Walcheren ligt Westkapelle. Deze voormalige nederzetting is mogelijk gesticht in de tijd van de vikingen/noormannen. Nog steeds kun je hier prachtig wonen met voldoende voorzieningen in het dorp én op loopafstand van het strand. Ben je op zoek naar een woning in Westkapelle, óf wil je jouw woning verkopen? Kuub Makelaars is de aan- en verkoopmakelaar voor jou in Westkapelle.

Op zoek naar een huis in Westkapelle?

Westkapelle telt zo’n 2600 inwoners, waarvan procentueel gezien de grootste groep bestaat uit 45-plussers. Door het bombardement van de geallieerden wat plaats vond op 3 november 1944, is bijna het gehele dorp weggevaagd. Hierdoor zijn de meeste huizen in de periode van 1950-1980 gebouwd. Het totale aantal woningen ligt rond de 1300, waarvan 82% uit koophuizen bestaat en 87% bewoond is. Van alle woningen bestaat 89% uit eengezinswoningen.

Voorzieningen in Westkapelle

Wanneer je in Westkapelle bent kun je de vuurtoren bijna niet ontgaan. Vuurtoren ’t Hoge Licht is 50 meter hoog, en het is mogelijk om de vuurtoren te beklimmen. Westkapelle beschikt ook over een authentieke molen; de Noorman. Deze stellingmolen uit 1852 dankt zijn naam aan de mogelijke stichters van het dorp, op zaterdag kun je de molen bezoeken.

Wil je meer weten over de gebeurtenissen gedurende de Tweede Wereldoorlog op Westkapelle? Ga dan naar ‘Het Polderhuis’, dit museum vertelt je over de bombardementen in 1944, de inundantie, het dichten van de dijken en de opbouw van het dorp.

In het centrum van Westkapelle zijn er meerdere gezellige restaurants en terrassen gevestigd. Ook is er voldoende keuze uit verschillende strandpaviljoens. De jaarlijks terugkerende kermis is een bekend fenomeen in het dorp, met het ‘gaaischieten’ wat een eeuwenoude traditie is.

Of je woning in Westkapelle verkopen?

Heb je plannen om je woning in Westkapelle te verkopen? Ook dan ben je bij Kuub Makelaars aan het juiste adres. Met onze kennis en ervaring hebben we verstand van de markt, en een persoonlijke aanpak staat bij ons hoog in het vaandel. Met 6 duidelijke stappen helpen we je in dit proces, en zetten we alles op alles om je woning te verkopen. Ook is het mogelijk om je woning in Westkapelle te laten taxeren.

Ben je benieuwd naar de waarde van je woning? Vraag een gratis, online waardebepaling aan.

Hoe kan Frédérique jou helpen?

Kuub is de makelaar in Westkapelle voor het kopen en verkopen van je woning. Hoe kunnen we jou helpen? Makelaar Frédérique staat voor je klaar. Stap bij ons binnen in het centrum van Middelburg of laat je telefoonnummer achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.