Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

De makelaar in Zeeuws-Vlaanderen die jou vooruit helpt

Direct contact

Met ons kantoor in Axel zitten we centraal gelegen om jouw woning in Zeeuws-Vlaanderen te vinden of te verkopen. Dat doen we op een persoonlijke, professionele en laagdrempelige manier. Een woning kopen of verkopen doe je namelijk niet dagelijks en er komt best wel wat bij kijken. Onze makelaars in Zeeuws-Vlaanderen zijn er om jou te begeleiden in de vastgoedmarkt.

Voorheen UMZeeland

We hebben meer dan 10 jaar ervaring. Het kantoor heette voorheen UM ZEELAND ( Uw makelaar in Zeeland). Daarom zou het kunnen dat u via dit kanaal op deze pagina gekomen.

Goed nieuws! U bent nog altijd aan het goede adres. Alleen onze naam is gewijzigd door de samenwerking met Kuub Makelaars. Wij helpen je op een persoonlijke, professionele en laagdrempelige manier, zoals je van ons gewend bent. Een woning kopen of verkopen doe je namelijk niet dagelijks en er komt best wel wat bij kijken.

Zeker zijn van de woning die je koopt

Onze makelaars zijn thuis in Zeeuws-Vlaanderen en helpen je bij het vinden van je droomwoning. Hoe dit er precies uitziet, is afhankelijk van jouw wensen. We kunnen met je meezoeken, de bezichtigingen bijwonen, advies geven voor een bod en het regelwerk afhandelen met de verkoopmakelaar. Omdat wij weten wat er allemaal nodig is voor het aankopen van een woning, kunnen we hier direct in meedenken. In ons netwerk zitten bijvoorbeeld ook hypotheekadviseurs en bouwkundigen. Zo heb je de zekerheid dat je de woning koopt die het beste past bij je wensen en mogelijkheden.

Nieuw te koop

Ben je van plan om je woning in Zeeuws-Vlaanderen te verkopen?

Dan wil je eerst weten wat het waard is. Een vrijblijvende, gratis waardebepaling geeft een indicatie van de waarde. Daarnaast kunnen we jouw woning taxeren en in de markt zetten. Als verkoopmakelaar kun je van ons verwachten dat we jouw woning optimaal presenteren aan een zo groot mogelijk publiek. de bezichtigingen regelen en contact met de kopers uit handen nemen. Kuub geeft jou de zekerheid om je woning zo goed mogelijk te verkopen.

Waar kan een makelaar in Zeeuws-Vlaanderen jou mee helpen?

Kom in contact met één van onze makelaars in Zeeuws-Vlaanderen. Bel naar 0115 553 010 of stel je vraag via onderstaand formulier. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Veelgestelde vragen woningzoekendenVeelgestelde vragen woningzoekendenVeelgestelde vragen woningverkopersVeelgestelde vragen woningverkopersVeelgestelde vragen taxatieVeelgestelde vragen taxatieVeelgestelde vragen financieringVeelgestelde vragen financiering

Klinkt goed, hoe beginnen we?

Het kopen of verkopen van je woning doe je niet elke dag. Online kun je veel vinden, maar persoonlijk advies is heel belangrijk. Stuur onze makelaars in Axel een berichtje of laat je telefoonnummer achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.