Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Op zoek naar een makelaar in Zoutelande?

Laten we een afspraak maken!

Makelaar Zoutelande

Zoutelande is één van de bekendste badplaatsen van Zeeland. Het Walcherse duindorp is van oudsher een boerendorp, dit veranderde echter midden 19e eeuw toen de vraag naar strandrecreatie toenam. Desondanks kun je er ook prachtig wonen. Ben je op zoek naar een woning, of wil je je huis verkopen? Kuub Makelaars is de aan- en verkoopmakelaar voor jou in Zoutelande.

Op zoek naar een woning in Zoutelande?

In Zoutelande, wat ook wel de Zeeuwse Rivièra genoemd wordt, wonen zo’n 1400 mensen. Het dorpje kent veel woningen die in het afgelopen decennium zijn gebouwd. Het aanbod aan nieuwbouwhuizen kan dus zeker geen probleem zijn. Meer dan driekwart van alle huizen zijn koophuizen. 4 op de 5 huizen is een eengezinswoning, het overige deel betreft meergezinswoningen.

Voorzieningen

Zowel in als rondom Zoutelande is er genoeg te doen. In het centrum bevindt zich de Catharinakerk, waarvan de kerktoren uit het jaar 1270 dateert. De Zoutelandese molen is ook het bekijken waard, deze korenmolen dateert uit 1722 en is nog in gebruik. Verder heb je in het centrum veel horecagelegenheden. Ook zijn er sportvoorzieningen met een voetbal- en tennisvereniging in het dorp.

In het eerste weekend van oktober bevindt zich in Zoutelande ieder jaar de finish van de Kustmarathon. Het parcours van 42 km. gaat over land, strand en duinen, wat dit de zwaarste hardloopwedstrijd van Nederland maakt.

Het bunkermuseum is een van de voorzieningen die je als inwoner van Zoutelande gezien moet hebben. Dit museum vertelt je het verhaal van de Duitse kustverdediging in Zeeland gedurende de Tweede Wereldoorlog, met in het bijzonder aandacht voor de Slag om de Schelde. Het museum bestaat uit 2 bunkers; een personeelsonderkomen en een observatiebunker. Laatst genoemde bunker ligt boven op de duinen, hierdoor heb je prachtig uitzicht over de hele omgeving.

Je woning in Zoutelande verkopen

Heb je plannen om te gaan verhuizen maar wil je eerst je huidige woning in Zoutelande verkopen? Ook voor het verkopen van je woning is Kuub de makelaar met de nodige kennis. Daarnaast staan ook verstand van zaken en een persoonlijke aanpak bij ons hoog in het vaandel. We zetten alles op alles om jouw woning te verkopen. Dit proces gaat bij ons in 6 stappen. Het is ook nog mogelijk om je woning te laten taxeren.

Ben je zelf benieuwd naar de waarde van je woning? Vraag een gratis, online waardebepaling aan.

Kuub is jouw makelaar in Zoutelande

Kuub is de makelaar in Zoutelande voor het kopen en verkopen van je woning. Hoe kunnen we jou helpen? Makelaar Frédérique staat voor je klaar. Stap bij ons binnen in het centrum van Middelburg of laat je telefoonnummer achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.