Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

B2sp

Nieuwsgierig naar de rest van deze woning?

Bekijk alle foto`s

Omschrijving

Appartement Bouwtype B2sp

Van dit bouwtype zijn 4 appartementen beschikbaar; 2 op de eerste etage en 2 op de tweede etage.
Het betreft een appartement van 79 m2 met ruime woonkamer, open keuken met diverse inbouwapparatuur, 2 slaapkamers, toilet, badkamer en bergruimte/technische ruimte. De balkons zijn op het oosten gelegen.

Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met ons kantoor!

Gelegen in het centrum van Sas van Gent, zal er in september 2024 gestart worden met de realisatie van een gloednieuw appartementencomplex op de voormalige locatie van de Rabobank, aan de Westkade. Hier kunt u genieten van gelijkvloers wonen in een omgeving van luxe, comfort en gemak in een vertrouwde omgeving.

De bouw van het project betreft een moderne architectuur, opvallend door strakke lijnen en grote raampartijen. Vanuit de appartementen heeft u uitzicht op het Keizer Karelplein en de jachthaven. Sas van Gent heeft diverse voorzieningen op loopafstand van deze realisatie. O.a. de ontsluitingswegen naar Terneuzen en Zelzate, een busverbinding (hemelsbreed < 100 meter), supermarkten en huisartsenpost zijn in een straal van 250 m. afstand bereikbaar. Wanneer u graag in deze authentieke vestingstad wilt wonen, met alle denkbare voorzieningen op loopafstand, dan is deze unieke woonlocatie echt iets voor u! Binnen het project is er de keuze uit 17 enkellaagse appartementen met een woonoppervlakte van 79 tot 112 m2., verspreid over de begane grond, 1e en 2e etage. Alle appartementen worden duurzaam afgewerkt en opgeleverd en kunnen bovendien naar persoonlijke smaak worden afgewerkt. Een eigen parkeerplaats en (fietsen)berging is inbegrepen in de koopsom. Tevens is er een gedeelde binnenplaats/tuin. Wat betreft de verplaatsing binnen het complex; als bewoner op de 1e of 2e etage maakt u gebruik van het trappenhuis of kiest u voor het gemak van de lift. Alle 17 appartementen zullen vrij zijn van aardgas, voorzien van een warmtepomp, een warmteterugwinunit en goede isolatie. Elektrisch koken en verwarmen is de slimme oplossing, waarmee bespaard wordt op uw energierekening. Binnen het project heeft u alle vrijheid om het appartement naar persoonlijke wensen af te werken. Zo creëert u uw eigen droomwoning! In samenspraak met de leveranciers van de keukens en badkamers kan een persoonlijk ontwerp uitgewerkt worden. Ook de keuze voor een eigen leverancier behoort tot de mogelijkheden. U kunt, wanneer u dit wenst, hierin volledig ontzorgd worden. De uitvoering verloopt van begin tot eind persoonlijk en efficiënt, waardoor een sfeervolle en prachtige afwerking ontstaat! Wij helpen u bij elke stap in het proces, waarbij de kosten en diensten vooraf duidelijk in kaart gebracht worden. Hiermee worden verrassingen voorkomen en wordt voldaan aan uw persoonlijke woonwensen. Bij de realisatie worden tevens de VVE opgericht. U heeft als nieuwe eigenaar uiteraard inspraak in de VVE en zult samen met de andere kopers een bestuur vormen. Alle documentatie die benodigd is voor de start wordt vanuit de realisatie (notaris) aangeleverd conform de laatste wet- en regelgeving. Wilt u meer informatie? Of heeft u zelf behoefte aan een taxatie voor uw nieuwe woning en/of een vrijblijvend en gratis verkoopadvies van uw huidige woning? Bel of mail naar Kuub Makelaars Zeeuws-Vlaanderen. *Bouwtekeningen zijn op te vragen bij de makelaar. **De minimale VVE-kosten bedragen € 34,00 per maand. Het exacte bedrag zal in de eerste vergadering van de VVE worden vastgesteld. ***Alle gegeven oppervlaktes zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Foto's

B2sp – HoofdfotoB2sp – Foto 3B2sp – Foto 2B2sp – Foto 4B2sp – Foto

Ik heb interesse!

Vul hieronder je gegevens in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waarnaar je op zoek bent met KuubAlert!

Aanmelden kuubalert