Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888

Bedaux Comfort

Nieuwsgierig naar de rest van deze woning?

Bekijk alle foto`s

Omschrijving

De ‘Comfort’ woningen, ontworpen door architect Thomas Bedaux zijn standaard uitgerust met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Deze woning volgt u stapsgewijs en u kunt er ook als u ouder wordt, zeer prettig blijven wonen. Deze ‘levensloopwoning’ is ook geschikt voor gezinnen. Er is een vrijstaande en 2 halfvrijstaande varianten. U komt de woning binnen in de ruime hal met meterkast, toilet en trap. Vanuit de hal…

Toon volledige omschrijving

Omschrijving

De ‘Comfort’ woningen, ontworpen door architect Thomas Bedaux zijn standaard uitgerust met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Deze woning volgt u stapsgewijs en u kunt er ook als u ouder wordt, zeer prettig blijven wonen. Deze ‘levensloopwoning’ is ook geschikt voor gezinnen. Er is een vrijstaande en 2 halfvrijstaande varianten.

U komt de woning binnen in de ruime hal met meterkast, toilet en trap. Vanuit de hal bereikt u de inpandige berging met warmtepompsysteem en voldoende ruimte voor een opstelplaats van een wasmachine en was- droger aansluiting. Deze berging heeft uiteraard ook een directe deur naar buiten en een deur naar de keuken, erg handig als u thuiskomt met uw boodschappen. Vanuit de hal kan u ook naar lichte woonkamer, de bad- kamer en slaapkamer. De tuingerichte woonkamer (27m2) met halfopen keuken. In de achtergevel zitten schuifpuien, die vanuit de slaapkamer en de zithoek veel uitzicht bieden op de achtertuin. Vanuit de hal heeft u toegang tot de slaapkamer (12m2) en badkamer (6m2). De verdieping van deze woning is volledig naar eigen wens in te delen.

Ook deze woning heeft een zeer laag energieverbruik door middel van vloerverwarming als hoofdverwarming en een individueel warmte- en koudeopslagsysteem (WKO) in combinatie met een warmtepomp.

De woningen worden geleverd met een vrijstaande berging.

Foto's

Bedaux Comfort – Hoofdfoto

Ik heb interesse!

Vul hieronder je gegevens in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waarnaar je op zoek bent met KuubAlert!

Aanmelden kuubalert