Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888

BuroSalt 2^1 kap

Nieuwsgierig naar de rest van deze woning?

Bekijk alle foto`s

Omschrijving

Van deze tweekapper staat er maar één in de wijk. Dit fraaie model is ontworpen door BuroSalt en wordt gekenmerkt door de rollaag op de gevel langs het dakvlak. De strakke uitvoering van de dakkapellen geven een fraai eigentijds element aan het karakter van de wijk. De woningen hebben een beukmaat van 6,60 meter is zijn met 134 m2 woonoppervlak heerlijk ruim. Opties Als optie is het mogelijk een inpandige…

Toon volledige omschrijving

Omschrijving

Van deze tweekapper staat er maar één in de wijk. Dit fraaie model is ontworpen door BuroSalt en wordt gekenmerkt door de rollaag op de gevel langs het dakvlak. De strakke uitvoering van de dakkapellen geven een fraai eigentijds element aan het karakter van de wijk. De woningen hebben een beukmaat van 6,60 meter is zijn met 134 m2 woonoppervlak heerlijk ruim.

Opties
Als optie is het mogelijk een inpandige bijkeuken te realiseren. Hierin is naast de warmtepomp ook plaats voor een wasmachine en/of droger. Bovendien bestaat de mogelijkheid de zolder uit te voeren als een ingerichte verdieping. Indien een aangebouwde bijkeuken een wens is van de koper is dit eveneens mogelijk.

De woningen zijn uitstekend geïsoleerd en ook met de afwerking is niets mis. Alle wanden worden behangklaar opgeleverd en vrijwel overal zijn de plafonds gespoten. De woningen worden standaar geleverd met een berging van cementgebonden vezelplaten en met vliering. In de wijk Aria is geen gasleidingnetwerk. Koken moet dus electrisch en je verwarmt en koelt je huis met aardwarmte middels een eigen warmtepomp.

Aria, een nieuwe woonwijk aan de zuidzijde van Goes, in het hart van Zeeland. De nieuwe wijk Aria is beslist geen standaard woonwijk. Het wordt een dorp op zich met een herkenbaar Zeeuws karakter en veel dorpse elementen. Wandel door de bochtige straten, maak een praatje over de heg en ga op een bankje zitten op het marktplein. In ARIA komt u elke dag weer thuis.

Foto's

BuroSalt 2^1 kap – Hoofdfoto

Ik heb interesse!

Vul hieronder je gegevens in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waarnaar je op zoek bent met KuubAlert!

Aanmelden kuubalert