Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888

Fase K: Dirigent

Nieuwsgierig naar de rest van deze woning?

Bekijk alle foto's

Nieuwsgierig naar de rest van deze woning?

Bekijk alle foto`s

Omschrijving

Dorps wonen in de mooiste groene woonwijk van Goes. Het kan in ARIA-Goes. 350 woningen, kavels en winkels met een traditioneel Zeeuws karakter met veel dorpse elementen. Wandel door de bochtige straten, maak een praatje over de heg en ga op een bankje zitten op het marktplein. In ARIA komt u elke dag weer thuis. De diversiteit van de woningen komt tot uiting in de ontwerpen van de diverse architecten.…

Toon volledige omschrijving

Omschrijving

Dorps wonen in de mooiste groene woonwijk van Goes. Het kan in ARIA-Goes. 350 woningen, kavels en winkels met een traditioneel Zeeuws karakter met veel dorpse elementen. Wandel door de bochtige straten, maak een praatje over de heg en ga op een bankje zitten op het marktplein. In ARIA komt u elke dag weer thuis.

De diversiteit van de woningen komt tot uiting in de ontwerpen van de diverse architecten. Telkens komen nieuwe ontwerpen op de markt.

Het Zeeuwse woonhof nieuwe stijl zorgt voor een gezellige omgeving waarin jong en oud zicht thuis voelt.

Rond een groenpartij staan 2 rijtjes hofwoningen. Aan de kop dit karakteristieke duo. Unieke in zijn soort. Samen vormen ze een sfeervolle, afgesloten en autoluwe hof. De woningen hebben een volledig woonprogramma op de begane grond.

Inmiddels staan er ruim 100 woningen, en we gaan door.

Bel nu voor een vrijblijvende afspraak 0113-215311.

Foto's

Fase K: Dirigent – HoofdfotoFase K: Dirigent – Foto 11Fase K: Dirigent – Foto 7Fase K: Dirigent – Foto 3Fase K: Dirigent – Foto 12Fase K: Dirigent – Foto 6Fase K: Dirigent – FotoFase K: Dirigent – Foto 4Fase K: Dirigent – Foto 9Fase K: Dirigent – Foto 5Fase K: Dirigent – Foto 2Fase K: Dirigent – Foto 8Fase K: Dirigent – Foto 10

Ik heb interesse!

Vul hieronder je gegevens in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waarnaar je op zoek bent met KuubAlert!

Aanmelden kuubalert