Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888

Salt "Hoeckhuys"

Nieuwsgierig naar de rest van deze woning?

Bekijk alle foto`s

Omschrijving

Aan de zuidwestelijke hoek van het Vedelplein komt een karakteristiek gebouw die samen met de noordwestelijke hoek een eenheid vormt naar de rest van het "dorp in de stad" Aria. Het gebouw "Het Hoeckhuys" is een bijzonder ruime tweekapper met twee 'rechte' verdiepingen en een forse kap. Optioneel is er een erker en een garage bij te bouwen. In deze tweekapper kunt u met gemak vijf of zelfs zes slaapkamers…

Toon volledige omschrijving

Omschrijving

Aan de zuidwestelijke hoek van het Vedelplein komt een karakteristiek gebouw die samen met de noordwestelijke hoek een eenheid vormt naar de rest van het "dorp in de stad" Aria. Het gebouw "Het Hoeckhuys" is een bijzonder ruime tweekapper met twee 'rechte' verdiepingen en een forse kap. Optioneel is er een erker en een garage bij te bouwen. In deze tweekapper kunt u met gemak vijf of zelfs zes slaapkamers laten zetten. De maatvoering is prima en de indeling perfect. De woonkamer is ruim en licht, de keuken kunt u naar eigen smaak laten ontwerpen. Op de verdieping zijn standaard 3 grote slaapkamers, waarvan 1 kamer met een walk-in-closet. De badkamer is ruim en compleet met douche, wastafel en toilet. Optioneel is er een separaat toilet mogelijk. Op de verdieping is een aparte ruimte voor de techniek en kunt u naar hartelust nog twee slaapkamers erbij maken.

Aria, een nieuwe woonwijk aan de zuidzijde van Goes, in het hart van Zeeland. De nieuwe wijk Aria is beslist geen standaard woonwijk. Het marktveld, ofwel 'het groene plein' is een frisse afwisseling van de bebouwing van het Pykeswegje. Dit plein vormt het hart van dit nieuwe dorp in Goes. Aan dit vedelplein komen de zeer ruime herenhuizen.
Blikvanger van het hart is de oude waterput. De buitenkant van het plein is opgezet naar voorbeeld van fraaie pleinen van de dorpen Kloetinge, Nisse en Borsele.

Dorps wonen in de mooiste groene woonwijk van Goes. Het kan in ARIA-Goes. 350 woningen, kavels en winkels met een traditioneel Zeeuws karakter met veel dorpse elementen. Wandel door de bochtige straten, maak een praatje over de heg en ga op een bankje zitten op het marktplein. In ARIA komt u elke dag weer thuis.

De diversiteit van de woningen komt tot uiting in de ontwerpen van de diverse architecten. Telkens komen nieuwe ontwerpen op de markt.

Inmiddels staan er ruim 100 woningen, en we gaan door.

Bel nu voor een vrijblijvende afspraak 0113-215311.

Foto's

Salt “Hoeckhuys” – HoofdfotoSalt “Hoeckhuys” – FotoSalt “Hoeckhuys” – Foto 3Salt “Hoeckhuys” – Foto 2

Ik heb interesse!

Vul hieronder je gegevens in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waarnaar je op zoek bent met KuubAlert!

Aanmelden kuubalert