Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Je woning laten taxeren? Dan kies je voor een gecertificeerd NRVT-taxateur van Kuub!

Laten we een afspraak maken

NRVT-taxateurs

Wanneer je een woning laat taxeren, wil je er zeker van zijn dat de taxatie waarheidsgetrouw en objectief tot stand is gekomen. Kuub Makelaars is ingeschreven bij het Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs (NRVT), hierdoor beschikken wij over gekwalificeerde NRVT-taxateurs die werken volgens de richtlijnen van het NRVT.

Een onafhankelijk register-taxateur

Je dient een taxatie altijd uit te laten voeren door iemand die hiervoor gecertificeerd is. De bank wil zekerheid en daarvoor is een reële waarde van een woning nodig. Een onafhankelijk oordeel van een register-taxateur is daarvoor een vereiste. Het opstellen van een taxatierapport is niet alleen van toepassing bij het aan- of verkopen van een woning, maar ook bij het oversluiten van een hypotheek of wanneer jij en je partner de bezittingen willen of moeten verdelen, is een taxatierapport vereist.

Zekerheid met NRVT-taxateurs

Op de website van het NRVT vind je alle register-taxateurs in Nederland. Iedere register-taxateur is geregistreerd op persoonlijke titel en werkt volgens erkende gedrags- en beroepsregels. Met het taxeren van een woning door een register-taxateur van Kuub Makelaars haal je zekerheid in huis. Het NRVT bewaakt en waarborgt de kwaliteit en vakbekwaamheid van een register-taxateur en ook ziet de organisatie er doorlopend op toe dat de gedrags- en beroepsregels worden nageleefd. Een register-taxateur wordt door het NRVT en NWWI gemonitord waarbij ze scores krijgen op het gebied van integriteit, objectiviteit, zorgvuldigheid en vakbekwaamheid.

Om jou optimaal bij te kunnen staan volgen onze register-taxateurs permanente educatie. Zo zijn onze register-taxateurs op de hoogte van ‘de Werkgebiedregeling’. Hierin staan richtlijnen waar een taxateur zich aan dient te houden.

Wil jij een woning laten taxeren?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Stuur onze makelaars een bericht of laat je telefoonnummer achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.