Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Benieuwd wat wij voor jou als NVM-makelaar in Zeeland voor jou kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op

Kuub als trots NVM Makelaar in Zeeland

Kuub Makelaars is lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). De NVM is de grootste branchevereniging in de makelaardij. Bij het aan- of verkopen van een woning wil je er zeker van zijn dat alles goed geregeld wordt. Wanneer je kiest voor Kuub Makelaars kies je voor een NVM-makelaar in Zeeland met deskundigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Waarom kiezen voor een NVM Makelaar in Zeeland?

Bij het kiezen voor een NVM-makelaar in Zeeland kies je voor deskundigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Twijfel je of dat je een NVM-makelaar zoals Kuub in de arm wilt nemen of een reguliere makelaardij? Met onderstaande punten kan een NVM-makelaar jou van dienst zijn.

Een NVM makelaar:

  • kan optreden als verkoop- of als aankoopmakelaar
  • worden regelmatig bijgeschoold en beschikken over vele diploma’s en certificaten.
  • brengt jouw huis onder een grote groep potentiële kopers onder de aandacht
  • kan je adviseren over het verduurzamen van je woning
  • kent (het aanbod) van de lokale woningmarkt als geen ander

NVM houdt toezicht

Wist je dat een makelaar alleen voor de koper óf verkoper van hetzelfde huis mag optreden? De NVM ziet hier gelukkig streng op toe. Het is natuurlijk wel mogelijk dat Kuub Makelaars de ene keer optreedt als aankoopmakelaar en de andere keer als verkoopmakelaar bij bepaalde deeldiensten of tijdens het complete aan- of verkoopproces.

Meer weten over Kuub als jouw NVM-makelaar

Onze gecertificeerde makelaars zijn je graag van dienst als aankoop- of verkoopmakelaar. Met 3 vestigingen  kunnen onze makelaars jou alles vertellen over de woningmarkt in Zeeland.  Wil je meer weten over Kuub als NVM-makelaar of ben je geïnteresseerd in het (ver)kopen van (een) woning? Vul dan onderstaand je gegevens in en binnen 1-3 werkdagen nemen we contact met je op!