Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Je woning in Hulst in de stille verkoop zetten of meer informatie?

Neem contact op met één van onze makelaars!

Stille verkoop Hulst

Naast het verkopen van woningen die voor het grote publiek zichtbaar zijn, verkopen wij ook woningen op Hulst in de stille verkoop. Woningen in de stille verkoop zijn niet zichtbaar voor mensen die actief op zoek zijn naar een woning, maar wij kunnen actieve woningzoekers wel informeren over zo’n woning. Wil je meer weten over deze discrete manier van verkopen, of wil jij weten of er woningen in de stille verkoop staan die voldoen aan jouw criteria? Onze makelaars helpen je graag verder!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil jij jouw woning in de stille verkoop zetten? Ook dat is mogelijk bij Kuub Makelaars. Vul dan onderstaand formulier in, of neem telefonisch contact op met één van onze makelaars.

Waarom je woning in de stille verkoop zetten?

Er zijn meerdere redenen waarom mensen hun woning in de stille verkoop willen zetten. De één heeft bijvoorbeeld geen behoefte aan een bord in de tuin wegens privacy- of veiligheidsredenen, terwijl een ander totaal geen haast heeft bij het verkopen van zijn of haar woning, maar de makelaar wel alvast wil laten weten dat ze in de markt zijn of komen.

Kuub als NVM-makelaar

Als NVM-makelaar staan bij Kuub Makelaars alle actieve woningzoekers uit het uitwisselingsbestand van het NVM aangemeld. Doordat zij een profiel hebben ingevuld weten wij precies waar deze woningzoekers naar op zoek zijn. Oók de woningen die in de stille verkoop staan komen dan voor de makelaar als potentiële match naar voren.

Door jouw woning in de stille verkoop te zetten kan een makelaar voor jou aan de slag en aan de bel trekken als er potentiële kopers zijn.

Benieuwd naar het aanbod van woningen in de stille verkoop in Hulst?

Laat dan hieronder vrijblijvend jouw gegevens achter en één van onze makelaars neemt contact met je op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.