Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

De vertrouwde makelaar voor taxatie in Brouwershaven

Vraag direct een taxatie aan

Taxatie Brouwershaven

Veel mensen willen voor de hypotheekaanvraag van een woning eerst de waarde van de woning weten. Een reële inschatting maken van de waarde van een woning wordt taxeren genoemd. Ben jij op zoek naar een taxateur in Brouwershaven, of wil je een woning in Brouwershaven en omstreken laten taxeren? Onze gecertificeerde makelaars helpen je graag bij de taxatie van je woning!

Een taxatie van je woning in Brouwershaven

Het laten taxeren van een woning kan verschillende redenen hebben. Veel aanstaande woningbezitters doen dit vóórdat ze een hypotheek aanvragen. Het taxatierapport is namelijk verplicht wanneer je een hypotheekaanvraag gaat doen. Daarnaast kiezen ook veel mensen ervoor om een woning door een onafhankelijk en gediplomeerd persoon te laten taxeren om zekerheid te hebben over de échte waarde van de woning.

Wanneer je een hypotheek gaat aanvragen, moet je in de meeste gevallen een afspraak bij een geldverstrekker maken. Ook bij dit gesprek is het taxatierapport verplicht. De geldverstrekker gaat naar aanleiding van dit gesprek het inkomen en een aantal andere factoren beoordelen. Zo krijgen ze antwoord op de vraag of je genoeg zekerheid kunt bieden om het huis te kunnen (blijven) betalen.

Het taxatierapport

In het taxatierapport kun je alle relevante informatie terugvinden over de waarde van een woning en hoe de taxatie tot stand gekomen is. Onze makelaars stellen dit taxatierapport graag voor je op. Een taxatierapport wordt gekeurd door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Zij zien erop toe dat elke taxatie aan de gestelde richtlijnen voldoet. Wanneer zij dit rapport goedkeuren, kan je naar een geldverstrekker om een hypotheek aan te vragen, dit kan namelijk niet zonder taxatierapport. Een waardebepaling alleen is dus niet voldoende voor de aanvraag van een hypotheek. Wil je toch een waardebepaling aanvragen? Klik dan hier.

Wat is het beste moment om een taxatie uit te laten voeren in Brouwershaven?

Wij adviseren om de taxatie uit te laten voeren voordat de ontbindende voorwaarden van een financiering verlopen. Wanneer de waarde van het huis toch een stuk lager uitvalt dan gedacht, kan jij namelijk afzien van de aankoop en dit scheelt jouw eventuele kosten die in het voorlopig koopcontract zijn vastgelegd! Wil je dit soort problemen voorkomen óf geadviseerd worden gedurende het aankoopproces? Dan adviseren wij jou om te kiezen voor aankoopbegeleiding van Kuub Makelaars in Brouwershaven.

Een taxatie in Brouwershaven laten uitvoeren?

Kuub Makelaars Zierikzee helpt je bij het aankopen en verkopen van jouw woning in Brouwershaven. Een woning kopen doe je niet iedere dag en hier komt een hoop bij kijken. Wij kunnen je helpen met het opstellen van het taxatierapport en het aanvragen van de hypotheek. Onze makelaars staan voor je klaar bij het opstellen van een taxatierapport in Brouwershaven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.