Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

De vertrouwde makelaar voor woningtaxatie in Middelburg

Vraag direct een taxatie aan

Taxatie Middelburg

Veel mensen willen voordat ze de hypotheek voor een woning in Middelburg gaan aanvragen, eerst de waarde van de woning weten. Dit noemen we het taxeren van een woning. Ben je op zoek naar een taxateur in Middelburg? Onze gecertificeerde makelaars van Kuub Middelburg helpen je graag bij het taxeren van de woning.

Een taxatie van je woning in Middelburg

Het laten taxeren van een woning kan verschillende redenen hebben. Veel aanstaande woningbezitters laten een woning taxeren voor het verkrijgen van een hypotheek. Een andere reden is vóór het nemen van de aankoopbeslissing, mensen willen zekerheid over de exacte waarde van een woning voordat ze naar de bank gaan.

Wanneer je een hypotheek moet aanvragen moet je naar de bank. Hiervoor heb je het taxatierapport nodig. De bank gaat tijdens dit gesprek beoordelen of dat je genoeg zeker kunt bieden om het huis te (blijven) betalen.

Het taxatierapport

In het taxatierapport kun je alle relevante informatie terugvinden omtrent de waarde van een woning, en hoe dit tot stand gekomen is. Onze makelaars van Kuub Middelburg stellen dit taxatierapport graag voor je op. Een taxatierapport wordt gekeurd door het NWWI, want het is een vereiste bij de bank. Zonder taxatierapport kun je geen hypotheek bij de bank krijgen. Een waardebepaling alleen is dus zeker niet voldoende. Wil je toch een waardebepaling aanvragen? Klik dan hier.

Wat is het beste moment om een taxatie uit te laten voeren?

Het is slim om de taxatie uit te laten voeren voordat de ontbindende voorwaarden van financiering verlopen. Wanneer de waarde van het huis toch een stuk lager uitvalt dan gedacht, kan je dit namelijk een fikse boete of schadevergoeding kosten. Wil je dit soort problemen voorkomen, of geadviseerd worden gedurende het aankoopproces? Dan kun je kiezen voor aankoopbegeleiding bij Kuub Middelburg.

Een taxatie in Middelburg laten uitvoeren?

Kuub Makelaars helpt je bij het aankopen en verkopen van je woning in Middelburg. Een woning kopen doe je niet iedere dag, en er komt best wel wat bij kijken. Wij kunnen je helpen met het opstellen van het taxatierapport en het aanvragen van de hypotheek. Met ons kantoor staan onze makelaars voor je klaar voor taxaties in Middelburg.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.