Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

verkoop bij inschrijving

Je hebt je droomwoning bezichtigd, maar er zijn meer kapers op de kust. Leuk voor de verkoper, maar niet voor de koper. De kans is groot dat er meerdere biedingen gedaan worden en misschien wel boven de vraagprijs. Om iedereen een gelijke kans te geven is in overleg met de verkoper de volgende procedure vastgesteld: Alle kandidaten krijgen de kans om eenmalig een bod te doen. De makelaar heeft aangegeven voor welke datum dit moet gebeuren.

Dit bod mag schriftelijk of via email worden gedaan. Zodra wij het bod hebben ontvangen bevestigen wij dit aan jou. Wij zullen geen mededelingen doen aan jou of aan derden over de hoogte van jouw bod noch van biedingen van derden.

In de bieding vermeld je:

1. De prijs
2. Eventuele ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld voor financiering tot een X bedrag , een bouwkundige inspectie, verkoop eigen woning, o.i.d.)
3. De oplevertermijn
4. Eventuele overige voorwaarden (bijvoorbeeld ten aanzien van de grond, overbruggingsgarantie o.i.d.)

Uiteindelijke gunning is voorbehouden aan de verkoper. Niet alleen de hoogte van het bod, maar ook de overige voorwaarden zijn van belang. Binnen een van te voren vastgestelde tijd zal de door ons worden geïnformeerd of het bod is geaccepteerd, dan wel in overweging wordt genomen door verkoper of dat hij eerst met een andere kandidaat verder gaat.

Indien er aan jou wordt gegund zullen wij een koopovereenkomst opstellen. Deze gaat ter controle naar koper en verkoper waarna er ondertekend kan worden. De keuze van de notaris is voorbehouden aan de koper. Voorts wordt tot zekerheid van nakoming een bankgarantie gesteld 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst.

Niet iedereen heeft ervaring met verkoop bij inschrijving. We raden je dan ook aan om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Als de woning te koop staat bij Kuub Makelaars kunnen we je hierbij niet helpen. Staat de woning bij een andere makelaar te koop of misschien wel particulier, bekijk dan zeker onze pagina over aankoopbegeleiding.