Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Nieuw bij Kuub Makelaars: Virtueel bezichtigen

Een vraag stellen

Open Huizen Dag afgelast wordt virtueel

Stel je wil graag een woning bezichtigen maar je kan je huis niet uit, misschien wel omdat je in quarantaine moet, of gewoon omdat je nogal ver van je droomwoning woont. Dan heeft Kuub Makelaars de oplossing voor je: Virtueel bezichtigen. Vanaf nu kun je een afspraak maken om de woning thuis vanachter je tablet of telefoon te bekijken. De makelaar doet de bezichtiging en legt via een videoverbinding contact met jou. Zo hoeven we even geen handen te schudden.

Voor ons was het een flinke tegenvaller toen we hoorden dat de NVM heeft besloten om de Open Huis Dag af te lassen. Advertenties zijn gemaakt, drukwerk klaar, online campagnes klaar, verkopers ingelicht en allemaal voor niets. Maar ondanks dat we enorm balen, kunnen we niets aan het Coronavirus doen en we begrijpen de beslissing van de NVM. Veiligheid en gezondheid staan vanzelfsprekend voorop.

Bezichtigen vanuit huis

We gaan niet bij de pakken neerzitten en laten zien hoe we vandaag de dag in moeten spelen op verandering. We zien dit ook als een kans, want ondanks dat we mensen niet massaal op de been kunnen brengen, kunnen we ze wel een kijkje in de échte keuken geven. Daarom kun je op 28 maart nog steeds de woning bekijken waar je interesse in hebt. Daarvoor hoef je ons geen hand te schudden, sterker nog, je hoeft niet eens de deur uit. We zorgen ervoor dat jij de digitale rondleiding krijgt die je verdient. Zo laten we onze klanten binnenkijken op veilige afstand.

Live!

Tijdens de open huizen dag gaan we op gezette tijden live uitzenden via Facebook bij de geselecteerde woningen. We kunnen dan meerdere mensen tegelijk laten kijken en ook is er de gelegenheid tot chatten met de makelaar. Komt het tijdstip je niet uit? Laat dan via het formulier hieronder weten wanneer jij wel kunt. We nemen dan contact met je op.

Aanmelden voor de virtuele bezichtiging