Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Een woning kopen in Zeeland?

Bekijk ons aanbod!

Een woning kopen in Zeeland

Ben jij op zoek naar een woning in Zeeland? Met 3 vestigingen in de provincie Zeeland is Kuub Makelaars écht thuis in Zeeland. Je kunt bij ons terecht voor hulp bij het kopen en verkopen van een woning. Daarnaast kun je ook een waardebepaling of taxatie door ons laten uitvoeren. Heb je behoefte aan advies of begeleiding? Onze makelaars en hypotheekspecialisten voorzien je graag van hypotheekadvies of aankoopbegeleiding. Kuub is dé NVM makelaar in Zeeland. Met de kennis en ervaring van onze Zeeuwse makelaars gaan zij voor jou aan de slag!

Ieder Zeeuws ‘eiland’ heeft zijn eigen charme. Kuub Makelaars heeft vestigingen in Zierikzee op het eiland Schouwen-Duiveland, in Goes op Zuid-Beveland en in Middelburg op Walcheren. Ons werkgebied beperkt zich al lang niet meer tot de steden op deze eilanden. Wij zijn dé makelaar van Zeeland! Als Zeeuws makelaarskantoor weten wij precies welke voorzieningen je in iedere woonkern zult vinden en hoe de sfeer er is. Deze kennis en ervaring nemen we mee om jouw droomwoning te vinden of jouw woning te verkopen.

Aankoopmakelaar in de provincie Zeeland

Wij weten als geen ander dat je heerlijk kunt wonen in Zeeland en we begrijpen waarom je in de provincie Zeeland op zoek bent naar een woning. Omdat onze makelaars thuis zijn in Zeeland vertellen wij jou er alles over. Je woning en de omgeving moeten natuurlijk wel goed bij je passen!

Wil jij samen met onze makelaars op zoek naar jouw droomhuis in de provincie Zeeland, of heb je al een woning op het oog en ben je benieuwd hoe je die het beste kunt aankopen? Met aankoopbegeleiding weet je waar je aan toe bent! Onze gedreven makelaars helpen jou op een manier die bij je past.

Nieuw te koop

Verkoopmakelaar in de provincie Zeeland

Wil je je huidige woning in de provincie Zeeland verkopen? Kuub Makelaars kan beginnen met een waardebepaling en taxatie. Wil je alvast een indicatie van de waarde van je woning? Vul dan de gratis online waardebepaling in.

Wil je de volgende stap nemen, dan zijn we je graag van dienst als verkoopmakelaar in Zeeland. Je woning verkopen doen we in 6 duidelijke stappen, van waardebepaling tot afhandeling! Lees alvast onze do’s en dont’s voor het verkopen van je woning!

Een woning kopen in de provincie Zeeland?

Vul je gegevens in en één van onze makelaars belt je zo snel mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.