Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

De makelaar in Goes voor het verkopen van je woning!

Laten we een afspraak maken!

Woning verkopen Goes

Goes is één van de grootste steden van Zeeland met ruim 27.000 inwoners en voor al die mensen staan er logischerwijs een hoop woningen. Van flatwoning tot rijtjeshuis en villa. In de Beukenstraat vind je het kantoor van Kuub Makelaars Goes. Wil jij je woning verkopen in Goes? Dan ben je bij NVM-makelaars Joyce en Collin van Kuub Makelaars Goes aan het juiste adres!

Verkoopmakelaar Goes

Onze makelaars helpen je graag bij het verkopen van je woning in Goes. Kuub Makelaars Goes is bij uitstek dé verkoopmakelaar van Goes en omstreken. Rekening houdend met jouw persoonlijke wensen zetten we alles op alles om jouw woning te verkopen. Hierbij staan ervaring, kennis én een persoonlijke aanpak van onze makelaars centraal.

Om dit te bewerkstelligen maken onze makelaars gebruik van een verkoopplan wat is opgebouwd uit een aantal duidelijke stappen. Hierbij geef jij als verkoper aan wat je zelf wilt doen en wat wij jou uit handen kunnen nemen. Gedurende het gehele proces houden onze makelaars je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Naast het verkopen van jouw woning kun je ook bij onze gecertificeerde makelaars terecht voor een taxatie om de waarde van je woning te bepalen. Wil je een indicatie van je woningwaarde aanvragen? Vul dan online de gratis waardebepaling in!  

Verkoopproces

We beginnen binnen het verkoopplan van Kuub Makelaars eerst met een persoonlijk gesprek bij je thuis, hierbij worden de verwachtingen van beide partijen gedeeld en alle bijzonderheden van de woning doorgenomen. Vervolgens gaan we over tot een waardebepaling en adviseren we je over de beste
vraagprijs voor de woning.

De volgende stap is het bepalen van de verkoopstrategie, dit doen we samen. Aan de hand van onze expertise en jouw wensen stellen we vast wie de potentiële koper is en hoe we deze gaan bereiken. Op basis van de uitkomsten zorgen we voor goede fotografie en alle informatie waarnaar de potentiële koper
op zoek is.

Hoe en waar gaan we laten zien dat jouw woning te koop staat? Welke promotiemiddelen gaan we inzetten? Kies je voor de inzet van advertenties, flyers of de kracht van Funda.nl? Door een 360 graden foto, video of hoogtefoto te laten maken, zet je de advertentie zelfs nog meer kracht bij. Het is allemaal mogelijk en voordat de promotie wordt gestart, krijg je alle uitingen ter goedkeuring te zien.

Wanneer de fase voor de ‘livegang’ van de verkoopadvertenties is afgerond staat alles in het teken van bezichtigingen en de resultaten hiervan. Bij Kuub Makelaars Goes monitoren we iedere reactie in een persoonlijk dossier, we begeleiden de bezichtigingen en brengen je na afloop direct op de hoogte van de bevindingen van de potentiële kopers.

Het verkopen van je woning

Wordt er daadwerkelijk een bod uitgebracht op je woning? Onze makelaars spelen een begeleidende rol in de onderhandelingen. Als jij dat wilt, maken we vooraf afspraken over een minimale verkoopprijs. De uiteindelijke beslissing ligt altijd bij jou als verkoper, waarbij je kunt rekenen op een goed onderbouwd advies van onze makelaars, zodat je dit besluit weloverwogen kunt nemen. Zo verkopen we samen jouw woning.

Nadat je woning is verkocht komt er nog een berg administratief werk bij kijken, dat nemen we allemaal uit handen. Wij zorgen voor de juridische afwikkeling door de koopakte op te stellen en deze door beide partijen te laten ondertekenen. Tevens controleren we de leveringsakte en begeleiden we de oplevering van je woning.

Je woning verkopen in Goes

Het verkopen van je huis doe je niet iedere dag, maar de gecertificeerde makelaars van Kuub Makelaars Goes wél! Wij voorzien je graag van kennis en advies, waarbij we onze persoonlijke aanpak nooit uit het oog
verliezen. Wil je meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Stuur een berichtje of laat je telefoonnummer achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Contact opnemen