Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Benieuwd naar het woningaanbod in Vlissingen

Neem contact op met onze makelaars

Woningaanbod Vlissingen

Ben je op zoek naar het actuele woningaanbod in Vlissingen? Dan ben je bij Kuub Makelaars aan het juiste adres! Onze gecertificeerde makelaars helpen je graag bij het uitzoeken van jouw droomwoning in Vlissingen. Naast aankoopbegeleiding kun je bij onze makelaars terecht voor de begeleiding bij het verkopen van je woning, taxatie en hypotheekadvies.

Stap eens binnen in één van onze vestigingen (Goes, Middelburg & Zierikzee) of neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Aankoopbegeleiding

Als aankoopmakelaar in Zeeland weten onze makelaars je alles te vertellen over het aanbod in Vlissingen. Wil jij samen met onze makelaars op zoek naar jouw droomwoning in Vlissingen? Met aankoopbegeleiding helpen onze makelaars jou met de zoektocht op de manier die het beste bij jou past. Zo kun je ervoor kiezen om compleet ontzorgd te worden door de makelaar. Of ga je liever met basishulp zelf op zoek naar je droomhuis en laat je je alleen adviseren?

Taxatie

Heb je je droomwoning in Vlissingen op het oog, maar wil je eerst weten hoeveel het waard is? Onze makelaars zijn gecertificeerd NRVT-taxateurs en stellen graag een taxatierapport voor je op dat voldoet aan de richtlijnen van het NRVT.

Woningaanbod Vlissingen

De makelaars van Kuub zijn thuis in Zeeland. Met onze ervaring en kennis van het woningaanbod in Vlissingen is Kuub Makelaars jouw aankoopmakelaar. Wil je meer weten over het vinden van een woning of één van onze andere diensten? Neem dan vrijblijvend (telefonisch) contact met ons op.

Meer weten over het woningaanbod in Vlissingen?

Neem vrijblijvend contact op met één van onze makelaars.