Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Een woning kopen of verkopen op Bru?

Vraag een waardebepaling aan

Voel jij je (ook) zo thuis op Bru?

Als inwoner van Bru weet je als geen ander hoe fijn het is om hier te wonen toch? Als échte Bruse Makelaar weet ik daar alles van, hier wil je toch nooit meer weg? Nee! Maar dat wil niet zeggen dat je altijd onder dezelfde pannen wilt blijven zitten…

Verhuizen binnen Bru?

Voel jij je thuis in Bru? Maar ben je wel op zoek naar een andere woning? Dan kan ik je helpen bij de zoektocht naar én de aankoop van je nieuwe woning. Hiervoor hebben we verschillende pakketten. Basishulp, actieve hulp of compleet ontzorgd. Je leest er alles over op de pagina: aankoopbegeleiding.

Bekijk het aanbod op Bru

4% besparen op je aankoop?

Wanneer jij ervoor kiest om mij als aankoopmakelaar in te schakelen is een bijkomend voordeel dat we gegarandeerd geld gaan besparen! Dat heb ik niet zelf verzonnen natuurlijk. Onderzoek wijst namelijk uit dat kopers die voor aankoopbegeleiding kiezen, gemiddeld 4% goedkoper uit zijn dan wanneer zij zelf onderhandelen.

Ben jij voornemens om te gaan verhuizen binnen Bru? Maak dan een afspraak of stuur een bericht.

Wil je toch weg van Bru?

Het kan natuurlijk gebeuren dat je toch besluit om je woning op Bru te willen verkopen en te verhuizen, weg van Bru. Ook dan kan ik je uitstekend van dienst zijn. Of het nu gaat om een waardebepaling, taxatie of de daadwerkelijk verkoop van je woning op Bru, neem gewoon eens contact op voor meer informatie.

Heb je nog vragen?

Wil je een woning kopen of verkopen op of rond Bru? Dan kies je toch voor een échte Bruse makelaar? Stuur een berichtje of laat hieronder je nummer achter, dan neem ik op werkdagen binnen 24 uur contact met je op!