Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Op zoek naar een ervaren makelaar in Bruinisse?

Ja, laten we een afspraak maken!

Makelaar Bruinisse

Kuub Makelaars is gevestigd in Zierikzee en is regelmatig in Bruinisse te vinden. Makelaar Maurice is letterlijk thuis in Bruinisse en helpt je bij het aankopen of verkopen van je woning. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wonen in Bruinisse

Bruinisse, wat op het eiland Schouwen-Duiveland ligt, staat bekend om de mosselvisserij. Elk jaar wordt de start van het mosselseizoen in juli gevierd tijdens de Visserijdagen, een echte traditie waarbij de nieuwe mosselkoningin wordt onthuld en haar intrede doet per mosselkotter. De bewoners zijn trots op hun cultuur en het dorp. Het dorp bevindt zich tussen het Grevelingenmeer en ’t Zijpe van de Oosterschelde. De inwoners van “Bru” brengen graag een bezoekje aan het café. en voor een dorp met ruim 4.000 inwoners vind je er dan ook relatief veel cafés en restaurants. ’s Zomers is het er gezellig druk met toeristen. Ook is er een mooie golfbaan van Golfclub Grevelingenhout, waar ook een villawijk ligt.

Qua basisvoorzieningen is een grote supermarkt, een huisarts en tandarts en er zijn meerdere basisscholen. Door de ligging langs de N59 ben je binnen een mum van tijd op Goeree-Overflakkee, in Goes, Bergen Op Zoom of Rotterdam.

Een huis kopen in Bruinisse?

Ben je op zoek naar een leuke woning in Bruinisse? Neem dan eens een kijkje in het woningaanbod of neem contact op met Maurice. Hij vertelt je alles over wonen in Bruinisse en de huidige woningmarkt. Met aankoopbegeleiding helpen we om je droomhuis te vinden of te kopen, precies zoals jij dat wilt. Is je droomhuis niet te koop? Schrijf je dan in voor Kuubalert.

Wist je dat je met een aankoopmakelaar je woning goedkoper aankoopt? Je leest het hier!

Of je huis in Bruinisse verkopen?

Ga je Bruinisse verlaten, of verhuis je naar een andere stek binnen het dorp? Lees alvast onze tips voor het succesvol verkopen van je huis. Maurice staat voor je klaar als verkoopmakelaar in Bruinisse. In 6 duidelijke stappen verkopen we je woning, van waardebepaling tot en met de juridische afhandeling!

Wil je intussen alvast een indicatie van de waarde van je woning in Bruinisse? Vraag hier een online, gratis waardebepaling aan.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kuub is de makelaar in Bruinisse voor het (ver)kopen van je woning en alles wat daarbij komt kijken. Heb je interesse, of gewoon een vraag? Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we binnen 24 uur contact met je op!