Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Kies voor goed advies en kennis van de markt

Direct een vraag stellen

Op zoek naar jouw droomhuis?

In 2024 op zoek naar jouw droomhuis? Soms kun je wel wat hulp gebruiken bij het zoeken van de beste woning, de bezichtiging of het plaatsen van een bod. Onderzoek heeft uitgewezen dat kopers die een aankoopmakelaar in de arm nemen gemiddeld 4% goedkoper uit zijn, dan wanneer zij de onderhandelingen zelf doen. Wil jij ook zeker zijn van je investering en zorgen dat je niet teveel betaalt? Dan is het kiezen voor aankoopbegeleiding een échte aanrader! Met Kuub kies je gewoon wat je zelf doet, en wat we samen aanpakken.

Ik wil een afspraak maken

Eerst jouw eigen woning verkopen?

Het verkopen van je woning, dat wil je zo goed mogelijk doen. En wanneer je een andere woning hebt gekocht wil je natuurlijk niet onnodig lang met de oude woning blijven zitten. Met onze waardebepaling weet je direct waar je aan toe bent. Ons verkoopplan is opgebouwd uit duidelijke stappen waarbij jij aangeeft wat je zelf doet en wat wij voor je doen, daarnaast houden we je continue op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De waardebepaling geldt als vertrekpunt bij de verkoop van je woning.

Direct een gratis online waardebepaling

Kies voor goed advies en kennis van de markt

Het kopen of verkopen van je woning, er komt een hoop bij kijken. Niet alleen op financieel gebied, maar ook qua tijd en regelwerk. Goed advies en kennis van de markt is de sleutel voor een succesvolle aankoop of verkoop van je woning. Kuub Makelaars, gevestigd in Goes en Zierikzee, is thuis in de lokale woningmarkt en heeft verstand van de aankoop- of verkoop van je woning. Van waardebepaling tot afhandeling met de notaris.

Mijn woning verkopen

Aankoopbegeleiding

Een veelgestelde vraag is of je beter eerst kunt verkopen en dan kopen, of andersom. In deze blog lees je de voor- en nadelen. Wij helpen je bij het vinden van je droomhuis of het verkopen van je huidige woning, wanneer je onderstaand formulier invult nemen we zo snel mogelijk contact met je op!