Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888

Op zoek naar een ervaren makelaar in Dreischor?

Makelaar Dreischor

Dreischor is een dorp en ligt aan de noordwestkant op Schouwen-Duiveland. Het dorp telt tussen de 900-1000 inwoners en ligt op een kwartier minuten rijden van ons kantoor in het centrum van Zierikzee. Onze makelaars van Kuub Makelaars Zierikzee zijn bekend én met grote regelmaat te vinden in Dreischor. Daarom helpen zij je graag bij het aan- of verkopen van je woning. Wat kunnen we voor jou betekenen in Dreischor?

Aankoopmakelaar in Dreischor

Wij weten als geen ander dat je heerlijk kunt wonen in Zeeland en begrijpen waarom je op zoek bent naar een woning in Dreischor. Omdat onze makelaars thuis zijn in Zeeland vertellen zij jou alles over de mogelijkheden in Dreischor en in de omgeving. Je woning en de omgeving moeten natuurlijk wel goed bij je passen.

Wil jij samen met onze makelaars op zoek naar jouw droomhuis in Dreischor, of heb je al een woning op het oog en ben je benieuwd hoe je die het beste kunt aankopen? Met aankoopbegeleiding weet je waar je aan toe bent! Onze gedreven makelaars helpen jou graag met het aankopen van een nieuwe woning.

Verkoopmakelaar in Dreischor

Wil je je huidige woning in Dreischor verkopen? Onze makelaars kunnen een waardebepaling en taxatie voor je uitvoeren. Zo heb je een goede indicatie van de waarde van je woning. Wil je alvast een indicatie van je woning? Vul dan de gratis online waardebepaling in.

Wil je de volgende stap nemen, dan zijn we je graag van dienst als verkoopmakelaar in Kerkwerve. Je woning verkopen doen we in 6 duidelijke stappen, van waardebepaling tot afhandeling. Onze makelaars staan je gedurende dit gehele proces bij en voorzien je graag van advies en hulp. Lees hier alvast onze do’s en dont’s voor het verkopen van je woning.

Een woning kopen in Dreischor

Kuub is de makelaar in Dreischor voor het aan- of verkopen van een woning. Hoe kunnen we jou helpen? Onze makelaars staan voor je klaar. Stap bij ons binnen in één van onze vestigingen of laat je telefoonnummer achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.