Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

De vertrouwde makelaar op Schouwen-Duiveland

Laten we een afspraak maken

Op zoek naar een makelaar op Schouwen-Duiveland? Dan ben je bij Kuub Makelaars aan het juiste adres! Kuub Makelaars is gevestigd in hartje Zierikzee wat midden op het eiland ligt. Makelaar Maurice helpt je graag vanuit zijn kantoor aan de Lange Nobelstraat, en als hij er niet is, is hij ergens anders op het eiland om mensen te helpen bij het kopen of verkopen van hun woning op Schouwen-Duiveland.

Wonen op Schouwen-Duiveland

Het eiland biedt diverse woonmogelijkheden, of je nu houdt van het wonen in een dorp, in een stad, of aan het water. Het is het meest noordelijke eiland van Zeeland, en er wonen tussen de 33.500 en 34.000 mensen. Het is overigens 1 hele gemeente, wat bestaat uit 17 kernen en 12 buurtschappen.

Eén van deze kernen is Renesse, wat heel dicht aan het strand ligt en bruist in het vakantieseizoen. Ook Burgh-Haamstede ligt aan het strand, en is omgeven door prachtige weidse bossen, een lust voor zowel wandelaars als fietsers. Wonen aan het water kan in Bruinisse, dit mosseldorp ligt aan de oostkant van Schouwen-Duiveland. Brouwershavenn is een stad met een rijk verleden. Het hart van het eiland is Zierikzee, een oude stad met een maritiem verleden en wat rijk is aan voorzieningen en cultuur, tevens vind je hier het gemeentehuis.  Op ‘Schouwen’ zoals het in de volksmond wordt genoemd, komt ook het ‘dorpswonen’ voor, denk hierbij aan rustige plekjes als Noordwelle, Oosterland, Zonnemaire en de buurtschappen Brijdorpe en Looperskappele. Verkies je het rustige wonen in de polders op een oude of gerestaureerde boerderij, dan is dit ook zeker een optie op dit agrarische eiland.

Op zoek naar je droomhuis?

Ben je op zoek naar een woning op dit mooie eiland? Een huis kopen is geen alledaagse gewoonte. En misschien zit je ook niet te wachten op de zoektocht die dit met zich meebrengt, het plannen van bezichtigingen en het uitbrengen van een bod.

Onze makelaar Maurice is geboren en getogen op Schouwen-Duiveland dus hij kan je niet alleen alles vertellen over het eiland maar ook helpen met de zoektocht naar jouw droomwoning. Of dat je nu aan het water wilt wonen in Bruinisse, liever het wonen in een stad zoals Zierikzee verkiest, de bossen van Burgh-Haamstede je meer aantrekken of liever een wat kleiner dorp verkiest zoals Oosterland.

De makelaar op Schouwen-Duiveland voor het verkopen van je woning

Wil je eerst je huidige woning verkopen? Ook daarvoor is Kuub Makelaars de aangewezen verkoopmakelaar voor die van aanpakken weet. We zetten alles op alles om jouw woning op Schouwen-Duiveland te verkopen, en dat proces gaat bij ons in 6 stappen. Hierbij beginnen we met een gesprek bij je thuis, om vervolgens de verkoopstrategie te kunnen bepalen, daarna stellen we de promotiemiddelen samen vast en verwerken we elke reactie van potentiële kopers wat bij ons binnenkomt in je persoonlijke dossier. Bij een bod op je huis speelt Kuub Makelaars een begeleidende rol in de onderhandelingen waar we vooraf afspraken over maken. Hopelijk lukt het ons samen om het huis zo snel mogelijk te verkopen. Over het administratieve werk wat daarna komt hoef je je geen zorgen te maken, dit regelt Kuub Makelaars!

Het is ook mogelijk om een indicatie van de waarde van je woning aan te vragen. Dit kun je doen via de gratis tool ‘Online waardebepaling’ waarin je een aantal gegevens invult. Binnen no-time krijgt u een mail terug met de waarde van uw huis in je mailbox.

Wat kan ik voor je doen?

Wil je een woning op Schouwen-Duiveland kopen of verkopen? Dan kies je toch voor een makelaar die er geboren en getogen is? Stuur een berichtje of laat hieronder je nummer achter, dan neem ik op werkdagen binnen 24 uur contact met je op!