Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888

Zoek je een makelaar in Heinkenszand?

Zoek dan niet verder! Kuub Makelaars heeft haar hoofdvestiging in Goes en is een echt Zeeuws makelaarskantoor. Makelaars Collin, Joyce en Frédérique kunnen je helpen met het taxeren en verkopen van je huidige woning, of het bieden van hulp bij de aankoop van je droomhuis.

Laten we een afspraak maken

Heinkenszand op Zuid-Beveland

Heinkenszand behoort tot de Zeeuwse gemeente Borsele en is te vinden op het Zeeuwse Zuid-Beveland. Het dorp is in de 14e eeuw ontstaan door inpoldering van de zandplaat die tussen de Schenge en Zwake, was ontstaan. De eigenaar van de zandplaat was Heinken (het verkleinwoord van Hein).

Wonen in Heinkenszand

Het dorp telt een kleine 6.000 inwoners en wordt met name bezocht voor de natuur. Het is heerlijk toeven in Landschapspark Borsele en Landgoed Landlust. Toch is Heinkenszand goed bereikbaar. Door de ligging aan de A58 rijd je in een kwartier naar Goes. Met de bus kan trouwens ook. In Goes kun je heerlijk winkelen of uit eten. Ook voor het voortgezet onderwijs moet je in Goes zijn. In Heinkenszand bevinden zich wel meerdere basisscholen en sportclubs, en ook voor de huisarts kun je op het dorp terecht.

Onze makelaars kunnen je alles vertellen over wonen in de omgeving van Heinkenszand. We helpen je graag bij het vinden van je droomwoning. We kunnen je helpen bij het aankopen of verkopen van je woning!

Je woning in Heinkenszand verkopen?

Kuub Makelaars is de makelaar in Heinkenszand die weet hoe het er op de Zuid-Bevelandse woningmarkt aan toe gaat. Met onze persoonlijke aanpak staan we voor je klaar om je woning zo goed mogelijk te verkopen, en dat doen we in 6 heldere stappen.

Ik wil mijn woning verkopen!