Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Op zoek naar een makelaar op Zuid-Beveland?

De hoofdvestiging van Kuub Makelaars vind je in Goes, in de Beukenstraat om precies te zijn. Goes ligt dan ook op midden op het eiland Zuid-Beveland, wat tussen de Oosterschelde en Westerschelde in ligt. Wij staan voor je klaar als aankoop– en verkoopmakelaar. Ons makelaarskantoor met ook nog vestigingen in Zierikzee en Middelburg, staat voor kennis van de woningmarkt in Zeeland. Wij kennen Zuid-Beveland goed, en staan graag voor je klaar met onze kennis van de woningmarkt.

Het schiereiland heeft één van de mooiste polderlandschappen van Nederland: de Zak van Zuid-Beveland. Hier kunnen fervent fietsers en wandelaars genieten van de vele fruitbomen en struiken. 

Veelgestelde vragen woningzoekendenVeelgestelde vragen woningzoekendenVeelgestelde vragen woningverkopersVeelgestelde vragen woningverkopersVeelgestelde vragen taxatieVeelgestelde vragen taxatieVeelgestelde vragen financieringVeelgestelde vragen financiering

Wonen op Zuid-Beveland

Zuid-Beveland telt zo’n 92.000 inwoners. Verder zijn er 4 grote gemeenten en de 3 grootste steden zijn Goes, Borsele en Reimerswaal. Goes is de grootste stad van het eiland met zo’n 37.000 inwoners, hier vind je de meeste voorzieningen: winkels, onderwijsinstellingen een ziekenhuis en nog veel meer.

Het eiland kent ook een echt vissersdorp, Yerseke. Zeker een aanrader voor de mossel- en oesterliefhebber. Watersporters zijn voornamelijk in Wemeldinge te vinden, dit dorp ligt aan de Oosterschelde en is populair bij toeristen. Verder bestaat Zuid-Beveland voornamelijk uit kleinere en rustigere dorpskernen. Hier kun je tot rust komen, een lekker rondje gaan fietsen of wandelen. Deze dorpskernen zoals Kapelle en S’Heer-Arendskerke bestaan voornamelijk uit rijtjeshuizen, twee-onder-een-kap woningen, vrijstaande woningen en bungalows met een groot oppervlakte aan grond. De bereikbaarheid van het eiland is ook erg goed. Zo loopt er een spoorlijn over het eiland, en kun je door de Zeelandbrug en Westerscheldetunnel direct noord- of zuidwaarts.

Op zoek naar je droomhuis?

Ben je op zoek naar een woning op dit mooie eiland? Een huis kopen is geen alledaagse gewoonte. En zit je niet te wachten op de zoektocht die dit met zich meebrengt, het plannen van bezichtigingen en het uitbrengen van een bod. Onze aankoop- en verkoopmakelaar Collin kan je alles vertellen over het huizenaanbod op Zuid-Beveland. Of dat je nu graag aan het water wilt wonen in Yerseke of Wemeldinge, liever in een stad als Goes gaat wonen, of je voorkeur uitgaat naar rust. Hij stelt je wensen centraal, en samen gaan we op zoek naar jouw droomhuis.

Je woning op Zuid-Beveland verkopen?

Eerst je huidige woning verkopen? Ook daarvoor is Kuub Makelaars de aangewezen verkoopmakelaar voor die van aanpakken weet. We zetten alles op alles om jouw woning op Zuid-Beveland te verkopen, en dat proces gaat bij ons in 6 stappen. Hierbij beginnen we met een gesprek bij je thuis, om vervolgens de verkoopstrategie te kunnen bepalen, daarna stellen we de promotiemiddelen samen vast en verwerken we elke reactie die van potentiële kopers bij ons binnenkomt in je persoonlijke dossier. Bij een bod op je huis speelt Kuub Makelaars een begeleidende rol in de onderhandelingen waar we vooraf afspraken over kunnen maken, vervolgens is de afhandeling en is uw huis verkocht. Over het administratieve werk wat hierna volgt hoef je je geen zorgen te maken, dit regelt Kuub Makelaars!

Het is ook mogelijk om een indicatie van de waarde van je woning aan te vragen. Dit kun je doen via de gratis tool ‘Online waardebepaling’ waarin je een aantal gegevens invult. Binnen no-time krijgt u een mail terug met de waarde van uw huis in je mailbox.

De makelaar van Zuid-Beveland

Je woning op Zuid-Beveland verkopen, of juist op zoek naar een aankoopmakelaar? Kuub Makelaars is dé makelaar op Zuid-Beveland waar je op kunt rekenen. Vanuit onze hoofdvestiging in Goes staan we voor je klaar als aankoop- of verkoopmakelaar.

Laten we een afspraak maken