Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Je huis (ver)kopen in Nieuwerkerk? Kies voor een makelaar met inhoud!

Laten we een afspraak maken

Makelaar Nieuwerkerk

Kuub Makelaars heeft vestigingen in Goes, Middelburg en Zierikzee. Makelaar Maurice is gevestigd op ons kantoor in Zierikzee en heeft ervaring als makelaar in Nieuwerkerk. Hij reist heel Schouwen-Duiveland af om woningen te taxeren, in de verkoop te zetten of om mensen te helpen bij de aankoop van hun woning. Wat kunnen wij als makelaar in Nieuwerkerk of op Schouwen-Duiveland voor jou betekenen?

In Nieuwerkerk wonen zo’n 2600 inwoners. Van alle huizenbezitters beschikt 77% over een koophuis en 19% van alle huizen zijn huurwoningen. Zo’n 90% van alle woningen zijn eengezinswoningen, 90% van alle woningen is gebouwd voor de eeuwwisseling.

De gemiddelde huizenprijs in Nieuwerkerk ligt tussen de €260.000 – 270.000.

 

Ik wil een woning aankopen

Ben je op zoek naar een woning in Nieuwerkerk, dan wil je natuurlijk de beste ‘deal’ maken. Neem eens een kijkje bij ons woningaanbod. Of neem contact op met Maurice. Met zijn jarenlange ervaring én kennis kan hij je helpen bij het vinden van je droomhuis. Maurice helpt je bij het vinden en/of aankopen van een woning in Nieuwerkerk, op een niveau dat bij jou past. Staat jouw droomwoning in Nieuwerkerk er nog niet tussen? Schrijf je dan in voor het Kuubalert. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste huizen die in de verkoop gaan.

Wist je dat mensen die een aankoopmakelaar in de arm nemen gemiddeld 4% goedkoper uit zijn?

Je huis in Nieuwerkerk verkopen?

Wil je je huis verkopen in Nieuwerkerk, en ben je op zoek naar een ervaren makelaar? Met kennis van de lokale woningmarkt en ervaring in het vak, staat Maurice voor je klaar als ervaren verkoopmakelaar in Nieuwerkerk. Dat doen we in 6 duidelijke stappen, zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Ben je benieuwd naar de huidige waarde van je woning? Vraag een online, gratis waardebepaling aan voor een indicatieve waarde van je woning in Nieuwerkerk!

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kuub is de makelaar in Nieuwerkerk voor het (ver)kopen van je woning en alles wat daarbij komt kijken. Heb je interesse, of gewoon een vraag? Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we binnen 24 uur contact met je op!