Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Op zoek naar een ervaren makelaar in 's-Heerenhoek?

Ja, laten we een afspraak maken!

Makelaar ‘s-Heerenhoek

Onder de rook van Goes ligt ‘s-Heerenhoek. Joyce en Maurice zijn hier onze aan- en verkoopmakelaars die je alles kunnen vertellen wat betreft woningen in dit dorp. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wonen in ‘s-Heerenhoek

‘s-Heerenhoek, wat op het eiland Zuid-Beveland ligt, telt zo’n 2270 inwoners. Van de huizenbezitters bezit zo’n 71% over een koopwoning. Bijna 1 op de 4 huizen (24%) is een huurwoning. Van alle huizen zijn 93% eengezinswoningen en is 85% gebouwd voor de eeuwwisseling.

Het dorp wat een rijk historisch verleden kent, beschikt over diverse sportverenigingen. Voetballers, judoka’s, tennissers en gymnasten zitten hier zeker goed. Ook beschikt het dorp over een biljartvereniging en een duivensportvereniging.

Wil je een huis in ‘s-Heerenhoek kopen? Dit kost je gemiddeld zo’n €24.300. Wil je je huis verkopen in ‘s-Heerenhoek? De gemiddelde verkoopduur is slechts 13 dagen!

Een huis kopen in ‘s-Heerenhoek

Ben je op zoek naar een woning in ‘s-Heerenhoek? Neem dan eens een kijkje in het woningaanbod. Wil je meer weten over wonen in ‘s-Heerenhoek neem dan contact op met Collin of Joyce. Deze ervaren makelaars van Kuub staan voor je klaar om jouw droomwoning te vinden. Wist je dat je met een ervaren makelaar je woning goedkoper aankoopt? Je leest het hier!

Staat jouw droomwoning uit ‘s-Heerenhoek nog niet op onze website? Meld je dan snel aan het voor Kuubalert. Zo brengen we je direct op de hoogte van nieuwe woningen die in de verkoop gaan.

Je huis in ‘s-Heerenhoek verkopen?

Wil je je woning in ‘s-Heerenhoek verkopen? Ook dan ben je bij Kuub Makelaars aan het juiste adres. Wij zijn namelijk ook gecertificeerde verkoopmakelaars. Daarnaast beschikken Colin en Joyce over veel ervaring en kennis met de lokale woningmarkt om je hierbij te helpen. Dit gaat bij Kuub Makelaars in 6 stappen, zo weet je altijd waar dat je aan toe bent. Benieuwd naar de waarde van je woning? Vraag dan een gratis online waardebepaling aan voor de indicatieve waarde van je huis!

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kuub is de makelaar in ‘s-Heerenhoek voor het (ver)kopen van je woning en alles wat daarbij komt kijken. Heb je interesse, of gewoon een vraag? Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we binnen 24 uur contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.