Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Waarom zou je een aankoopmakelaar nemen?

Laten we een afspraak maken

Ja, waarom zou je eigenlijk? Een huis kopen kun je toch zelf ook wel. Daar twijfelen we ook niet aan, maar toch raden we je aan een aankoopmakelaar in te schakelen. Waarom?

Je ideale woning tegen een lagere prijs

Hoe krijgen we dat voor elkaar dan? Door van jou de beste koper te maken: de ideale kandidaat die onweerstaanbaar is voor de verkoper. Hoe we je onweerstaanbaar maken? Doordat we je financiële plaatje van tevoren zo strak voorbereiden dat we een bod kunnen uitbrengen zonder voorbehoud van financiering. Dit is zo’n groot voordeel dat we vaak met een lager bod de woning krijgen!

Een betere woning tegen een betere prijs

Want wij houden van data. We hebben er dan ook veel van, heel veel, (maar dan ook echt heel veel). Hoe helpt jou dat? We weten alles van de woning die je op het oog hebt, maar ook van vergelijkbare woningen en de woningmarkt. Zo weten we bijvoorbeeld precies of de vraagprijs realistisch is, wanneer er vergelijkbare huizen beschikbaar komen of tegen welke prijs vergelijkbare huizen verkocht zijn. Dat niet alleen, onze data helpt ook om een goed bod uit te brengen. We baseren het bod niet (alleen) op ervaring of gevoel, maar we onderbouwen het cijfermatig met behulp van onze marktanalyses.

Klinkt goed, dit wil ik!

Eigenlijk gaat dit argument ook over geld

Je wilt een huis kopen, leuk!
Stap 1: Funda.nl.
Stap 2: Bellen voor een bezichtiging.
Stap 3: Balen dat de woning al zo goed als verkocht blijkt te zijn.
Stap 4: Herhaal stap 1, stap 2, stap 3, stap 4 etc.

Dat kan (en moet) anders! Waarom? Omdat het ten eerste heel frustrerend is en ten tweede omdat de huizenprijzen stijgen! Hoe langer het duurt voordat jij jouw perfecte woning gevonden hebt, hoe duurder deze is!

Hier komen wij to the rescue. Want wij kennen het volledige aanbod al, vaak voordat het op Funda staat. Ook hebben we ons eigen unieke online zoeksysteem dat nét iets verder kijkt. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat jij jouw perfecte woning sneller hebt gevonden nog voordat anderen hun oog erop hebben laten vallen. En ga even terug naar punt 1: met financiële voorbereiding is de kans groter dat je deze woning ook krijgt!

Ik zie ik zie wat jij niet ziet

Twee zien meer dan één, dat snapt iedereen. Maar iemand met een professionele bril op, ziet ook dingen die jij niet ziet. Maar beeld je eens in dat je een woning gaat bezichtigen. Weet jij precies waar je op moet letten, of kijk je liever of de woning bij je past? Terwijl jij kijkt of dit is wat je wilt, kijken wij of alles klopt. Wat heb jij hieraan? Je krijgt een beter beeld van de woning en een gefundeerd waarde-advies.

Check dubbelcheck

Terwijl jij al in de wolken bent omdat je het perfecte huis tegen de perfecte prijs gaat kopen, checken wij of alles wel klopt: de publiekrechtelijke- en privaatrechtelijke situatie, de koopovereenkomst, de gemaakte afspraken en nog heel veel regeltjes waar we je nu niet mee gaan vervelen. Waar het om draait: jij hoeft je niet druk te maken om kleine lettertjes en regeltjes, dat doen wij voor je.

Aankoopbegeleiding?

Ja, een aankoopmakelaar kost geld. Maar doordat je eerder je woning vindt en daardoor prijsstijgingen voor bent, je dankzij onze data een goede prijs betaalt en je door onze financiële voorbereiding de woning voor een lagere prijs krijgt, levert het alleen maar geld op. Wil je nog meer lezen over de voordelen van Kuub Makelaars als aankoopmakelaar? Bekijk deze pagina, of kom gewoon langs voor een kop koffie.