Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Jouw woning kopen of verkopen met een makelaar in Sluiskil

Direct contact

Een woning kopen of verkopen doe je niet iedere dag, maar je wilt natuurlijk wel de beste keuze maken. Een makelaar kan je hierbij helpen.

Wij zijn als makelaarskantoor gevestigd in Axel en kennen (omgeving) Sluiskil op onze duimpjes. Als makelaar in Sluiskil helpen we jou graag bij het vinden van je droomwoning in de regio Zeeuws-Vlaanderen of gaan we jouw woning zo goed mogelijk verkopen. Daar komt nog van alles bij kijken, zoals een hypotheek, bouwkundig rapport of taxatie. Wij staan voor je klaar zodat je met zekerheid de juiste stap kunt maken!

Hulp bij het kopen van een woning in Sluiskil

Het is belangrijk dat een woning bij jouw wensen en jouzelf past. Soms is het waardevol om iemand mee te laten zoeken, of om het regelwerk aan een aankoopmakelaar over te laten. Er komt namelijk best wat kijken bij het kopen van een woning. Een aankoopmakelaar is een vraagbaak om alle onzekerheden weg te kunnen nemen. Hoe hoog moet je bod bijvoorbeeld zijn? En is dat redelijk voor die woning? Of kun je er beter vanaf zien? Samen met onze makelaars in Sluiskil zorg je ervoor dat je een woning kunt vinden en kopen die volledig bij jou past.

Jouw woning in Sluiskil verkopen?

Het verkopen van je woning wil je zo goed mogelijk doen. Financieel gezien, maar ook qua regelwerk. Onze makelaars staan voor je klaar om jouw woning te taxeren en in de markt te zetten. Daarna kunnen we de bezichtigingen begeleiden, biedingen met jou overleggen en de koopcontracten afhandelen.

Persoonlijk en laagdrempelig

UM Zeeland was al jarenlang actief in Zeeuws Vlaanderen en is onlangs samen verdergegaan met Kuub Makelaars. Zo is Kuub Makelaars dé makelaar in Sluiskil, Zeeland met lokale kantoren in heel Zeeland van A(xel) tot Z(ierikzee), een groot team en een berg aan ervaring. We zijn er om jou op een persoonlijke, laagdrempelige manier verder te helpen op de vastgoedmarkt. Of je nu een woning wilt (ver)kopen of nog oriënterende bent en de mogelijkheden wilt onderzoeken.

Hoe kunnen we jou helpen?

Kom in contact met één van onze makelaars van Kuub Makelaars Axel. Bel naar 0115 553 010 of stel je vraag via onderstaand formulier. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.