Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

De vertrouwde makelaar op Tholen

Laten we een afspraak maken!

Aan- en verkoopmakelaar Tholen

Op zoek naar een makelaar op Tholen? Dan ben je bij Kuub Makelaars aan het juiste adres! Onze gecertificeerde makelaars helpen je graag bij het aan-of verkopen van je woning. Daarnaast voeren ze taxaties uit, voorzien ze je graag van (aankoop)begeleiding en voeren we (online)waardebepalingen uit in op Tholen.

Wonen op Tholen

Het eiland biedt diverse woonmogelijkheden, of je nu houdt van het wonen in een dorp, in een stad, of aan het water. Het is het meest oostelijke eiland van Zeeland, en er wonen rond de 26.000 mensen. Het is overigens 1 hele gemeente, wat bestaat uit 8 verschillende kernen.

Op zoek naar je droomhuis?

Ben je op zoek naar een woning op dit mooie eiland? Een huis kopen is geen alledaagse gewoonte. En misschien zit je ook niet te wachten op de zoektocht die dit met zich meebrengt, het plannen van bezichtigingen en het uitbrengen van een bod.

Onze makelaars helpen je graag met de zoektocht naar jouw droomwoning. Of dat je nu aan het water wilt wonen in Sint-Annaland, liever het wonen in een stad zoals Tholen verkiest of liever een wat kleiner dorp verkiest zoals Oud-Vossemeer.

De makelaar op Tholen voor het verkopen van je woning

Wil je eerst je huidige woning verkopen? Ook daarvoor is Kuub Makelaars de aangewezen verkoopmakelaar voor die van aanpakken weet. We zetten alles op alles om jouw woning op Tholen te verkopen, en dat proces gaat bij ons in 6 stappen. Hierbij beginnen we met een gesprek bij je thuis, om vervolgens de verkoopstrategie te kunnen bepalen, daarna stellen we de promotiemiddelen samen vast en verwerken we elke reactie van potentiële kopers wat bij ons binnenkomt in je persoonlijke dossier. Bij een bod op je huis speelt Kuub Makelaars een begeleidende rol in de onderhandelingen waar we vooraf afspraken over maken. Hopelijk lukt het ons samen om het huis zo snel mogelijk te verkopen. Over het administratieve werk wat daarna komt hoef je je geen zorgen te maken, dit regelt Kuub Makelaars!

Het is ook mogelijk om een indicatie van de waarde van je woning aan te vragen. Dit kun je doen via de gratis tool ‘Online waardebepaling’ waarin je een aantal gegevens invult. Binnen no-time krijgt u een mail terug met de waarde van uw huis in je mailbox.

Wat kan ik voor je doen?

Wil je een woning op Tholen kopen of verkopen? Dan kies je toch voor een makelaar die er geboren en getogen is? Stuur een berichtje of laat hieronder je nummer achter, dan neem ik op werkdagen binnen 24 uur contact met je op!