Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Ben je op zoek naar een nieuwbouw woning in Wissenkerke?

Maak een afspraak met onze makelaars!

Nieuwbouw Wissenkerke

Ben jij op zoek naar een nieuwbouwwoning in Wissenkerke? Dan ben je bij Kuub Makelaars aan het juiste adres. Onze gecertificeerde makelaars helpen je graag bij het vinden van jouw droomwoning. Je kunt bij ons terecht voor aankoopbegeleiding waarbij onze makelaars ervoor zorgen dat je niet te veel betaalt, je adviseren over de complexe woningmarkt, maar bijvoorbeeld ook bezichtigingen inplannen en je helpen bij het inwinnen van hypotheekadvies. Bij het kopen van een nieuwbouwwoning zijn er een aantal dingen waarmee je rekening moet houden, wij vertellen je precies waar je op moet letten!

Ons aanbod bestaat naast bestaande woningen, ook uit nieuwbouwwoningen in Wissenkerke. Jaarlijks worden er in Zeeuwse steden en dorpen nieuwbouwwijken gebouwd en de vraag naar deze woningen is vaak groot. Kuub Makelaars biedt jou de mogelijkheid om jouw interesse in een bepaalde buurt of woning kenbaar te maken. Vervolgens zullen wij contact met je opnemen zodra we voor jou een match hebben gevonden! Bekijk hier het aanbod van nieuwbouwwoningen in Wissenkerke.

Nieuwbouwwoning in Wissenkerke naar wens

Wij richten ons op het vinden van de nieuwbouwwoning in Wissenkerke die aan jouw wensen voldoet en wij zorgen er met onze expertise graag voor dat jij niet te veel betaalt. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat kopers die een aankoopmakelaar in de arm nemen, gemiddeld 4% besparen op de kosten. Wanneer je niet te veel wilt betalen en alles wilt laten regelen, is het kiezen voor aankoopbegeleiding een échte aanrader. Lees hier meer over het kiezen van een aankoopmakelaar.

Aankoopbegeleiding

Jij kunt als woningzoekende bij ons terecht voor basishulp, actieve hulp of om compleet ontzorgd te worden gedurende het aankoopproces. Waar de één tijd heeft en neemt om zelf meerdere locaties te bezichtigen, heeft de ander hier minder of geen tijd voor en juist advies nodig in het selecteren van woningen. Kuub Makelaars staat als NVM-makelaar voor garantie van kennis en zekerheid. Zo kunnen wij jou adviseren en helpen bij de aankoop van jouw nieuwbouwwoning in Wissenkerke!

Hypotheekadvies op maat

Wanneer je een nieuwbouwwoning op het oog hebt, heb je een hypotheek nodig. Kuub Makelaars werkt samen met actieve en deskundige hypotheekadviseurs van CM Personal Finance. Zij kijken welke hypotheekvorm het beste bij je past, wat de maximale hypotheek is die je kunt aanvragen én geven jou extra advies bij het afsluiten van een hypotheek voor een woning in Wissenkerke.

Door je aan te melden voor het kuubalert weet je direct wanneer er nieuwe (nieuwbouw)woningen in Wissenkerke in de verkoop komen. Stel ons op de hoogte van jouw interesses, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Een nieuwbouwwoning kopen in Wissenkerke?

Het kopen van een (nieuwbouw)woning in Wissenkerke doe je niet iedere dag, maar de gecertificeerde makelaars van Kuub Makelaars wél! Wij voorzien je graag van kennis en advies, waarbij we onze persoonlijke aanpak nooit uit het oog verliezen. Wil je meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Stuur een berichtje of laat je telefoonnummer achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Interesse in een nieuwbouwwoning in Wissenkerke?

Wil je meer weten over nieuwbouwwoningen in Wissenkerke? Neem dan contact met ons op door dit formulier in te vullen. Eén van onze makelaars zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.