Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning in Zeeland?

Nieuwbouw Zeeland

Ben jij op zoek naar een nieuwbouwwoning in Zeeland? Dan ben je bij Kuub Makelaars aan het juiste adres. Onze gecertificeerde makelaars helpen je graag bij het vinden van jouw droomwoning. Je kunt bij ons terecht voor aankoopbegeleiding waarbij onze makelaars ervoor zorgen dat je niet te veel betaalt, je adviseren over de complexe woningmarkt, maar bijvoorbeeld ook bezichtigingen inplannen en je helpen bij het inwinnen van hypotheekadvies.

Ons aanbod bestaat naast bestaande woningen, ook uit nieuwbouwwoningen in Zeeland. Jaarlijks worden er in Zeeuwse steden en dorpen nieuwbouwwijken gebouwd. Kuub Makelaars biedt jou de mogelijkheid om jouw interesse in een bepaalde buurt of woning kenbaar te maken. Vervolgens zullen wij contact met je opnemen zodra we voor jou een match hebben gevonden! Bekijk hier het aanbod van nieuwbouwwoningen in Zeeland.

Nieuwbouwwoning naar wens

Wij richten ons op het vinden van de nieuwbouwwoning in Zeeland die aan jouw wensen voldoet en wij zorgen er met onze expertise graag voor dat jij niet te veel betaalt. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat kopers die een aankoopmakelaar in de arm nemen, gemiddeld 4% besparen op de kosten. Wanneer je niet te veel wilt betalen en alles wilt laten regelen, is het kiezen voor aankoopbegeleiding een échte aanrader. Lees hier meer over het kiezen van een aankoopmakelaar.

Advies en hulp bij het vinden van jouw nieuwbouwwoning in Zeeland

Jij kunt als woningzoekende bij ons terecht voor basishulp, actieve hulp of om compleet ontzorgd te worden gedurende het aankoopproces. Waar de één tijd heeft en neemt om zelf de woning te bezichtigen, heeft de ander hier minder of geen tijd voor en juist advies nodig in het selecteren van woningen. Kuub Makelaars staat als NVM-makelaar voor garantie van kennis en zekerheid. Zo kunnen wij jou adviseren en helpen bij de aankoop van jouw nieuwbouwwoning in Zeeland!

Door je aan te melden voor het kuubalert weet je direct wanneer er nieuwe (nieuwbouw)woningen in Zeeland in de verkoop komen. Stel ons op de hoogte van jouw interesses? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Interesse in een nieuwbouwwoning in Zeeland?

Wil je meer weten over nieuwbouwwoningen in Zeeland? Neem dan contact met ons op door dit formulier in te vullen. Eén van onze makelaars zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.