Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Aria Goes

Omschrijving

Aria is een groeiende woonwijk aan de zuidzijde van Goes; in het hart van Zeeland. De sfeer in Aria is geïnspireerd door de dorpen in de omgeving. De gevarieerde bouwstijl, een centraal Vedelplein en bochtige straten met veel groen zorgen ervoor dat je je in een authentiek Zeeuws dorp waant. Comfortabel dorps wonen, maar in een stad op een plek waar het veilig en milieuvriendelijk is. Dit met alle voordelen van de stadse voorzieningen die Goes je biedt.

In Aria is nagenoeg geen woning hetzelfde. Door de zorgvuldige benadering van ontwerp, uitvoering en afwerking is elke woning het resultaat van vakwerk. Wonen in een échte woning, bijvoorbeeld met een zinken dakgoot of een dakkapel.
De muren worden gemetseld met fraaie kwaliteitsbakstenen. De keramische dak- pannen maken de woning compleet authentiek.

Aria is een nieuwbouwwijk met een dorpse ruimtelijkheid. Dat is bijzonder voor een stad. Dorpse kenmerken zijn op een moderne manier toegevoegd: een afwisselend straatbeeld, lage huizen op brede kavels, architectuur met Bevelandse elementen, achtertuinen die op straat uitkomen en veel ruimte. Alle woningen in Aria liggen aan rustige straatjes, een pleintje, hof of parkje. En uiteraard het eeuwenoude Pykes- wegje dat op natuurlijke wijze door de wijk kronkelt.

ARIA FASE BLANCKX (13)

De erfenis van deze locatie, het Pykeswegje en de statige, monumentale boerderij 'Hof Welgelegen' uit 1674, geven Aria-Goes een eigen karakter. Het resultaat? Groen en historisch wonen in Goes. Dat is de fase Blanckx.

Aria fase Blanckx zal bestaan uit 45 nieuwe woningen, waarvan er 27 beschikbaar zullen zijn voor verkoop vanaf eind 21 maart 2024. Deze 27 woningen omvatten twee vrijstaande levensloopbestendinge woningen, 8 tweekappers, 9 herenhuizen en 8 levensloopbestendige tweekappers.

Drie factoren verklaren de populariteit van Goes als vestigingsstad. Het voorzieningenniveau is hoog. De stad heeft een centrumfunctie en daarmee hoogstaande voorzieningen op het gebied van zorg, sport, cultuur, onderwijs en winkels. Daarnaast is er hier volop werkgelegen- heid. Tel daar tot slot de uitstekende bereikbaarheid bij op en het is duidelijk waarom veel mensen zich in Goes willen vestigen.

Duurzaamheid is een belangrijk thema binnen de woonvisie van de gemeente Goes. Aria is één van de wijken waar al vanaf de start gasloze woningen worden gebouwd. Ook in de nieuwe fase van Aria is duurzaamheid een basisprincipe. De focus wordt gelegd op duurzame energieopwekking, natuurlijke bouwmaterialen en een groene leefomgeving. Tot slot kom je met hofjes zoals in Aria terecht in een mooie, sociale structuur. Dat hoort bij gezellig wonen in Goes!

Ik heb interesse!

Vul hieronder je gegevens in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waarnaar je op zoek bent met KuubAlert!

Aanmelden kuubalert