Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888

A Twee-onder-een-kapwoningen

Nieuwsgierig naar de rest van deze woning?

Bekijk alle foto`s

Omschrijving

Met een living van 6 meter breed en ruim 9 meter diep mag dit met recht een ruime woning worden genoemd. Geen enkel probleem dus om naast een sfeervolle loungehoek een royale eetkamertafel met 6 of 8 stoelen een plek te geven. Gezellig, voor de familie, of als de kinderen vrienden en vriendinnen mee naar huis nemen. De ruimte is in elk geval geen probleem! Met twee volwaardige verdiepingen is…

Toon volledige omschrijving

Omschrijving

Met een living van 6 meter breed en ruim 9 meter diep mag dit met recht een ruime woning worden genoemd. Geen enkel probleem dus om naast een sfeervolle loungehoek een royale eetkamertafel met 6 of 8 stoelen een plek te geven. Gezellig, voor de familie, of als de kinderen vrienden en vriendinnen mee naar huis nemen. De ruimte is in elk geval geen probleem!

Met twee volwaardige verdiepingen is het boven net zo groot als beneden. Op de eerste verdieping bevinden zich twee grote slaapkamers, een werkkamer en een badkamer met lichtinval van buiten en tweede toilet. Via de vaste trap naar zolder bereik je de derde slaapkamer over de volle diepte van de woning. Handig is de dubbele berging op zolder, aan weerszijden onder het schuine dak. Zo houd je voldoende opbergruimte en maak je toch optimaal gebruik van de zolder als leefruimte.

Zomer en winter geniet je maximaal van de achtertuin, dankzij de grote tuindeuren met veel glas in de achtergevel. Zie je het al voor je? In de zomer gooi je heerlijk de pui of openslaande tuindeuren open. In de winter geniet je van achter glas met een warme kop thee in de hand. De achtergevel is maar liefst 6,5 meter breed, wat een heel ruimtelijke beleving geeft.

De garage is maar liefst 27m2 groot en binnendoor te bereiken. De tuinen zijn gericht op het zuidwesten.

Foto's

A Twee-onder-een-kapwoningen – HoofdfotoA Twee-onder-een-kapwoningen – Foto

Ik heb interesse!

Vul hieronder je gegevens in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waarnaar je op zoek bent met KuubAlert!

Aanmelden kuubalert