Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888

Roos en Ros Karakter

Nieuwsgierig naar de rest van deze woning?

Bekijk alle foto`s

Omschrijving

Deze halfvrijstaande woningen hebben allemaal een zeer eigentijdse uitstraling en zijn ruim en comfortabel. Het totale woonoppervlakte van de woningen bedraagt 134m2 en hebben een (tuingerichte) woonkamer (ca. 32m2). Alle woningen opgeleverd met met een vrijstaande berging in de tuin. De tuinen variëren qua grootte van 283 tot 295m2. Alle woningen zijn standaard uitgerust met 3 slaapkamers en een fraaie badkamer op de 1ste etage. Op zolder, bereikbaar met een…

Toon volledige omschrijving

Omschrijving

Deze halfvrijstaande woningen hebben allemaal een zeer eigentijdse uitstraling en zijn ruim en comfortabel.

Het totale woonoppervlakte van de woningen bedraagt 134m2 en hebben een (tuingerichte) woonkamer (ca. 32m2). Alle woningen opgeleverd met met een vrijstaande berging in de tuin. De tuinen variëren qua grootte van 283 tot 295m2. Alle woningen zijn standaard uitgerust met 3 slaapkamers en een fraaie badkamer op de 1ste etage. Op zolder, bereikbaar met een vaste trap, is plaats om eenvoudig een 4de slaapkamer te realiseren.

Als optie is het mogelijk een bijkeuken aan te laten bouwen. Hierin is naast de warmtepomp ook plaats voor een wasmachine en/of droger.

Foto's

Roos en Ros Karakter – Hoofdfoto

Ik heb interesse!

Vul hieronder je gegevens in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waarnaar je op zoek bent met KuubAlert!

Aanmelden kuubalert