Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Bezoek ons Open Huis Café op donderdag 26 maart

Leuk, ik ben er bij!

Ga je binnenkort een huis kopen?

Dan komt er veel op je af! Wij organiseren een Open Huis Café, waarbij we jou helemaal gratis informeren over alles wat er komt kijken bij het kopen van een huis. Het Open Huis Café is op 26 maart 2020. Ons Kuub kantoor in Goes wordt omgetoverd tot een café-voor-één-dag. Niet alleen de makelaar is aanwezig, maar ook de bouwkundige, hypotheekadviseur en notaris staan klaar om je vragen te beantwoorden.

Ik heb een leuk huis op het oog!

Je hebt een leuk huis op het oog. Gefeliciteerd! Maar wat nu? Het staat te koop bij een voor jou onbekende makelaar of misschien wel bij een particulier. Je weet niet zo goed hoe je de bezichtiging of onderhandeling moet aanpakken. Dan is het fijn om een makelaar te hebben die voor jou aan de slag gaat. Niet alleen als je een huis op het oog hebt, maar ook als je nog geen geschikt huis hebt gevonden, staan onze aankoopmakelaars klaar om je te helpen. Met aankoopbegeleiding gaan we samen op zoek naar jouw nieuwe thuis.

Koop ik geen krot?

Een bouwkundig adviseur brengt precies in kaart wat de staat van een woning is. De bouwkundige maakt een zogenoemd bouwkundig rapport van de woning die je op het oog hebt. Zo kom jij bij de aankoop van een nieuwe woning niet voor verrassingen te staan. Heb je vragen over zo’n bouwkundig rapport, of wil je meer weten? Kom langs en vraag het direct aan de bouwkundig adviseur!

Hoe ga ik dat betalen?

Om een huis te kopen is geld een vereiste. De meesten van ons hebben hiervoor een financiering in de vorm van een hypotheek nodig. Maar hoe kom je aan een hypotheek? Welke aanbieder is hiervoor de juiste en kies je voor een annuïteiten- of een lineaire hypotheek? Weet je überhaupt het verschil? Tijdens het Open Huis Café voorziet de hypotheekadviseur je van hypotheekadvies. Al je vragen omtrent het afsluiten van een hypotheek worden gratis beantwoord.

Hoe regelen we het papierwerk?

Kies je voor aankoopbegeleiding met een makelaar? Dan word je stap voor stap begeleid, maar je krijgt hoe dan ook te maken met een notaris. Er komt een heleboel papierwerk kijken bij het kopen van een huis. Uit ervaring weten we dat de documenten, opgesteld door de notaris, niet altijd even makkelijk te lezen zijn. Daarom is toelichting vaak vereist. Wat de notaris precies voor je doet, of zelfs voor je moet doen voordat jij een huis kan kopen, hoor je helemaal gratis tijdens het Open Huis Café!

Bierproeverij

Samen met Slot Oostende maken we van deze informatieavond een feestje! Meesterbrouwer Jens van Stee laat je diverse biersoorten proeven tijdens onze bierproeverij. Daar wil jij toch ook bij zijn? Zien we jou op 26 maart tussen 19.00 en 21.30 uur aan de Beukenstraat 6 in Goes?

Let op: je wordt niet thuisgebracht!

Ja, ik kom ook. Gezellig!