Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

De vertrouwde makelaar voor woningtaxatie in Zierikzee

Vraag direct een taxatie aan

Je woning in Zierikzee laten taxeren

Voordat je de hypotheek van een woning in Zierikzee gaat aanvragen, wil je eerst weten hoeveel het huis echt waard is. Op zoek naar een taxateur in Zierikzee? De makelaars van Kuub Zierikzee zijn be√ędigd, en taxeren graag de waarde van je (toekomstige) woning!

Een taxatie van je woning in Zierikzee

Het taxeren van een woning kan verschillende redenen hebben. De meest voorkomende is voor het verkrijgen van een hypotheek, maar voor het nemen van je aankoopbeslissing kan natuurlijk ook. Wanneer je een hypotheek wilt aanvragen moet je naar de bank. Tijdens dit gesprek bepaalt de bank of dat je genoeg zekerheid hebt om de woning te (blijven) betalen.

Het taxatierapport

Alle relevantie informatie omtrent de waarde van de woning kun je teruglezen in het taxatierapport wat wij voor je opstellen. Dit rapport wordt gekeurd door het NWWI, dit is voor banken het bewijs wat de woning daadwerkelijk waard is. Een waardebepaling is dus zeker niet voldoende. Wil je toch een waardebepaling aanvragen? Klik dan hier.

Taxatie laten uitvoeren in Zierikzee

Het is slim om de taxatie uit te laten voeren voordat de ontbindende voorwaarden van financiering verlopen. Wanneer de waarde van het huis toch een stuk lager uitvalt dan gedacht, kan je dit namelijk een fikse boete of schadevergoeding kosten. Wil je dit soort problemen voorkomen, of geadviseerd worden gedurende het aankoopproces? Dan kun je kiezen voor aankoopbegeleiding bij Kuub Zierikzee.

Een taxatie in Zierikzee laten uitvoeren?

Kuub Makelaars Zierikzee helpt je bij het aankopen en verkopen van jouw woning in Zierikzee. Een woning kopen doe je niet iedere dag en hier komt een hoop bij kijken. Wij kunnen je helpen met het opstellen van het taxatierapport en het aanvragen van de hypotheek. Onze makelaars staan voor je klaar bij het opstellen van een taxatierapport in Zierikzee