Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Jezelf laten begeleiden bij het kopen van een woning met aankoopbegeleiding Walcheren? Zeker doen!

Ik wil aankoopbegeleiding aanvragen

Je woning gemiddeld 4% goedkoper kopen met aankoopbegeleiding Walcheren

Onderzoek heeft uitgewezen dat kopers die een aankoopmakelaar in de arm nemen, gemiddeld 4% goedkoper uit zijn, dan wanneer zij de onderhandelingen zelf doen. Wil jij ook zeker zijn van je investering en zorgen dat je niet teveel betaalt? Dan is het kiezen voor aankoopbegeleiding Walcheren een échte aanrader! Lees in deze blog waarom je geld zou willen uitgeven aan een aankoopmakelaar.

Wij begrijpen dat je ook zelf wilt bepalen waar je wel of geen advies over wilt. Daarnaast is iedere woningzoekende en woning anders. Waar de één de tijd en kennis heeft en neemt om bezichtigingen zelf te doen, heeft de ander juist advies nodig in het selecteren van gepaste woningen en laat niets aan het toeval over!

Voor ieder wat wils, op de manier die het beste bij je past. Daarom bieden wij drie opties voor aankoopbegeleiding op Walcheren: basishulp, actieve hulp en compleet ontzorgd.

Kies voor een flinke besparing!

Deze woning had een vraagprijs van €225.000 k.k. Door aankoopbegeleiding met prijsonderhandeling hebben de kopers de woning voor €216.000 k.k. gekocht, een besparing van wel €9.000! Zo’n besparing wil jij toch ook?

Vraag jij je af hoe dat zit met die ‘kosten koper’? Dat lees je hier!

Basishulp

Je bent degene met voldoende tijd en kennis die zelf op zoek gaat naar je droomhuis. Je maakt een selectie en de eerste bezichtiging doe je zelfstandig. Heb je je droomhuis op Walcheren gevonden? Dan schakel je ons in als aankoopmakelaar, vanaf dan kijken we met je mee!

Dit is precies wat ik wil!

Actieve hulp

Je hebt je wensen helder en een goed idee van het type woning dat je zoekt. Uit het woningaanbod kun je zelf woningen selecteren die voor jou interessant zijn. Zodra de eerste bezichtiging in de agenda staat vind je het prettig om een deskundig makelaar aan je zijde te hebben. Daar gaan we dan!

Compleet ontzorgd

Misschien heb jij nog geen idee welke woning bij je past, of je wensen nog niet helder op je netvlies, of het ontbreekt je simpelweg aan tijd! Zodra bij jou de wens ontstaat om een woning te kopen wil jij graag aankoopbegeleiding van één van onze makelaars.

Op zoek naar aankoopbegeleiding Walcheren?

Laat ons dan jou aankoopmakelaar zijn! Wij helpen je om je droomwoning te vinden en we kunnen zelfs de onderhandelingen voor je voeren. Stuur een berichtje of laat je nummer achter, dan nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.