Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Op zoek naar een makelaar in Renesse?

Laten we een afspraak maken

Wonen in Renesse

Wie aan Renesse denkt, denkt aan de uitgestrekte stranden, de gezelligheid tijdens de zomermaanden en het toch rustige, Zeeuwse karakter. Renesse is een badplaats op Schouwen-Duiveland waar iedereen wel zou willen wonen, toch? Kuub Makelaars staat voor je klaar.

Renesse heeft een rijke geschiedenis die er nog steeds terug te vinden is. Slot Moermond is een mooie herinnering aan de vroegere tijden. Vanaf de 20e eeuw werd Renesse langzaam maar zeker een heuse badplaats. Er werden strandtenten gebouwd en er ontstonden campings en zomerhuizen achter de duinen.

Wat te doen in Renesse? Naar het strand, misschien spot je wel zeehonden op de zandbanken. Een terrasje doet het ook altijd goed, of pak de fiets om de Zeeuwse kust te ontdekken.

Renesse Transferium is het centrale busstation met parkeergelegenheid voor 900 auto’s. Regionale buslijnen komen hierlangs, waardoor je Renesse kunt bereiken vanuit zowel Middelburg als Spijkenisse. De N57 en N59 liggen vlakbij. Van Rotterdam naar Renesse is het een uur rijden.

Op zoek naar je droomwoning in Renesse?

Kuub is de makelaar dichtbij Renesse. Alle koopwoningen in Renesse vind je in het woningaanbod. Wil je meer weten over wonen in Renesse, dé badplaats van Schouwen-Duiveland? Makelaar Maurice kan je er alles over vertellen. Met aankoopbegeleiding kun je je woning meestal voor een lagere prijs kopen.

Nog niet helemaal overtuigd? Hier lees je waarom een aankoopmakelaar een goed idee is.

Het kan gebeuren dat je droomhuis nog niet beschikbaar is. Wat je dan kunt doen, is jezelf aanmelden voor Kuubalert. Dan brengen we jou als eerste op de hoogte van woningen die nieuw in de verkoop komen!

Je huis verkopen

Ga je Renesse verlaten, of heb je een andere stek binnen het dorp gevonden? Met kennis van de lokale woningmarkt en ervaring in het vak helpt Maurice je bij het verkopen van je woning. Dat doen we in 6 duidelijke stappen, en jij weet altijd waar je aan toe bent. Benieuwd wat je woning gaat opbrengen? Vraag dan een gratis, online waardebepaling aan voor de indicatieve waarde van je huis!

Bekijk de do’s en don’ts bij het verkopen van je woning

Heb je vragen?

Wij zijn er om al je vragen over het kopen of verkopen van je woning te beantwoorden. Stuur een berichtje of laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 24 uur contact met je op!