Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Op zoek naar een makelaar in Yerseke?

Neem contact op met één van onze makelaars!

Makelaar Yerseke

Kuub Makelaars is thuis in Yerseke! Dit dorp op Zuid-Beveland, bekend om zijn oesters, ligt op 15km afstand van Kuub Makelaars Goes.Onze makelaars kennen Yerseke goed en helpen je graag verder. Ben je op zoek naar advies over de verkoop van je woning in Yerseke, of heb je juist hulp nodig bij het vinden van de perfecte woning in Yerseke?

Laten we een afspraak maken

Centrum van de oestervisserij

In Yerseke draait het om de handel in oesters. Niet alleen het vissen, maar ook het kweken en veilen wordt hier volop gedaan. Het oesterdorp bevindt zich op Zuid-Beveland, het schiereiland dat grenst aan Noord-Beveland, Walcheren en Noord-Brabant. Zuid-Beveland is omgeven door water, want de Oosterschelde, Westerschelde en het Veerse Meer omringen het eiland.

In Yerseke kun je in één van de restaurantjes genieten van de lekkerste visgerechten. Elk jaar wordt op de 3e zaterdag van augustus de mosseldag gevierd. Deze dag staat in het teken van mosselen, de vlootschouw, een braderie en meer.

Wonen in Yerseke

In Yerseke vindt je meerdere basisscholen en kerken. Ook voor de huisarts kun je op het dorp terecht. Het dichtstbijzijnde ziekenhuis bevindt zich in Goes. Er is een voetbal-, tafeltennis- en korfbalvereniging en tevens een sportschool.

Kuub Makelaars heeft ruime ervaring als aankoop- en verkoopmakelaar in Yerseke. Makelaars Collin, Joyce en Frédérique kunnen je behalve de huidige koopwoningen in Yerseke ook informeren over de sfeer en voorzieningen in dit karakteristieke dorp op Zuid-Beveland!

Is je zoektocht niet succesvol?

Het kan natuurlijk zo zijn dat je droomwoning in Yerseke nog niet beschikbaar is. Bij Kuub Makelaars hebben we daarom Kuubalert. Schrijf je in en geef aan waarnaar je op zoek bent, dan brengen we jou als eerste op de hoogte van woningen die nieuw in de verkoop komen!

Aanmelden voor Kuubalert