Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Verkoopplannen of juist op zoek naar een woning in Kapelle?

Laten we een afspraak maken

Een makelaar in Kapelle

Kuub Makelaars is makelaar in Kapelle! Makelaars Collin, Joyce en Frédérique kennen Kapelle op Zuid-Beveland als geen ander. Wil jij je huis in Kapelle verkopen, of ben je juist op zoek naar je droomwoning? Onze aan- en  verkoopmakelaars staan ook in Kapelle voor je klaar. Met Kuub kies je voor een NVM-makelaar met inhoud!

Wonen in Kapelle

Kapelle is een gemeente én een dorp op het schiereiland en de landstreek Zuid-Beveland. Het aantal mensen dat in Kapelle woont ligt net onder de 9.000 inwoners. Tegenwoordig draait het in de gemeente Kapelle vooral om de fruitteelt. Op Zuid-Beveland worden met name zwarte bessen, appels en peren geteeld en door de landschappen wordt Kapelle ook wel het groene hart van Zuid-Beveland genoemd. Kapelle is goed bereikbaar door de treinverbinding van Vlissingen naar Den Haag en door de ligging aan de A58 ben je met de auto binnen een uur in Roosendaal en Middelburg.

 

Een huis kopen in Kapelle

Het gehele woningaanbod in Kapelle bestaat 89% uit eengezinswoningen, het overige deel is bestemd voor de grotere gezinnen. Uit de cijfers blijkt ook dat er na de eeuwwisseling veel huizen bij zijn gebouwd in Kapelle. Liefst 1 op de 5 huizen werd na 1999 gebouwd.

Kapelle is een rustig dorp met alle voorzieningen die je mag verwachten, van basisscholen tot zwembad, diverse sportverenigingen en lokale winkels. Wil je gaan shoppen? De afstand tot Goes is maar een kleine 10 kilometer!

Als aankoopmakelaar helpen we je van a tot z bij het vinden en kopen van je droomhuis in Kapelle. Of we helpen alleen bij de bezichtiging of het bieden, het is maar net welke hulp je nodig hebt. Wij bieden je precies de begeleiding die je zelf nodig wenst te hebben gedurende het hele aankoopproces. Wist je dat je met een aankoopmakelaar je woning vaak tegen een lagere prijs kunt kopen?

Waarom zou je een aankoopmakelaar nemen? Dat lees je hier!

Je woning in Kapelle verkopen?

Kuub is dé verkoopmakelaar in Kapelle. Onze makelaars hebben de ervaring die je zoekt voor het verkopen van je huidige woning. Wij houden van aanpakken! Je woning verkopen doen we in 6 duidelijke stappen. Wil je alvast een indicatieve waarde van je woning in je mailbox ontvangen, voer dan de gratis waardebepaling uit. Ook is het mogelijk om de waarde van je huis in Kapelle te laten bepalen middels een taxatie.

Doe de gratis online waardebepaling.

Wat kunnen we voor je doen?

Wil je een woning in of rondom Kapelle kopen of verkopen? En heb je daar vragen over? We helpen je graag. Stuur een berichtje of laat hieronder je nummer achter, op werkdagen nemen we binnen 24 uur contact met je op!