Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Een woning kopen in Axel?

Bekijk ons aanbod!

Een woning kopen in Axel

Axel is één van de grootste steden van Zeeuws-Vlaanderen, waardoor het aanbod aan woningen ruim en divers is. Van flatwoning tot rijtjeshuis en nieuwbouw. Wil jij een woning kopen in Axel? Dan ben je bij de NVM-makelaars van Kuub Makelaars Zeeuws-Vlaanderen aan het juiste adres.

Nieuw te koop

Aankoopmakelaar Axel

Onze makelaars helpen je graag bij het kopen van een woning in Axel. Kuub Makelaars Zeeuws-Vlaanderen is bij uitstek dé aankoopmakelaar van Axel en omstreken. We houden rekening met jouw persoonlijke wensen en zetten alles op alles om jouw droomwoning te vinden. Hierbij staan ervaring, kennis én een persoonlijke aanpak van onze makelaars centraal.

We begrijpen dat je zelf wilt bepalen waar je wel of geen advies over wilt, dat is voor iedereen ten slotte anders. Daarom bieden wij drie opties voor aankoopbegeleiding aan; basishulp, actieve hulp en compleet ontzorgd. Met aankoopbegeleiding weet je waar je aan toe bent! Onze gedreven makelaars helpen jou op een manier die bij je past.

Hypotheekadvies op maat

Wanneer je de woning van je dromen op het oog hebt, heb je een hypotheek nodig. Kuub Makelaars werkt samen met de actieve en deskundige hypotheekadviseurs van CM Personal Finance. Zij kijken welke hypotheekvorm het beste bij je past, wat de maximale hypotheek is die je kunt aanvragen én geven jou extra advies bij het afsluiten van een hypotheek voor een woning in Axel.

Waarom zou je een aankoopmakelaar nemen?

In principe zou je ook zonder deskundige hulp een huis kunnen kopen, toch raden we iedereen aan om een aankoopmakelaar in te schakelen. Doordat we de woning eerder voor je vinden heb je eerste keuze uit het woningaanbod, betaal je de goede prijs op basis van onze data en koop je de woning voor een lagere prijs door onze financiële voorbereiding en onderhandelingstechnieken. Met deze voordelen levert het in de arm nemen van een aankoopmakelaar alleen maar geld op!

Een woning kopen in Axel?

Het kopen van een woning doe je niet iedere dag, maar de gecertificeerde makelaars van Kuub Makelaars Axel wél! Wij voorzien je graag van kennis en advies, waarbij we onze persoonlijke aanpak nooit uit het oog verliezen. Wil je meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Stuur een berichtje of laat je telefoonnummer achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Een woning kopen in Axel?

Vul je gegevens in en één van onze makelaars belt je zo snel mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.