Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Hulp nodig bij het kopen of verkopen van je woning in Burgh-Haamstede?

Stel direct je vraag

Kuub Makelaars is actief op heel Schouwen-Duiveland. Makelaar Maurice helpt je bij het kopen of het verkopen van je woning in Burgh-Haamstede. Lees hoe we jou kunnen helpen als makelaar in Burgh-Haamstede!

Wonen in Burgh-Haamstede

Wij begrijpen wel waarom je in Burgh-Haamstede zou willen wonen! Burgh-Haamstede is een karakteristiek dorp op “de kop van Schouwen”. Met haar ruim 4.000 inwoners is Burgh-Haamstede na Zierikzee de grootste woonkern op het eiland Schouwen-Duiveland. Aan de rand van de dorpen vind je weidse bossen, duinen en stranden met talloze fiets-, wandel- en ruiterpaden. Ook de bunkers, de vuurtoren, Slot Haamstede en de wilde damherten en shetlandpony’s zijn kenmerkend voor dit mooie gebied. Even pauzeren op het strand of op een terrasje is geen enkel probleem. In Burgh-Haamstede vind je een tiental restaurants waar het heerlijk toeven is.

Voorzieningen binnen handbereik

Naast de eetgelegenheden biedt Burgh-Haamstede ook voldoende andere voorzieningen: een grote supermarkt, een bakker en een groenteboer, een huisarts, twee basisscholen en een sportschool. Er is natuurlijk ruimte genoeg. voor (hard)lopen, fietsen en paardrijden in de buitenlucht. Voor shoppen ben je binnen een mum van tijd in Middelburg, Goes of Rotterdam met de bus of met de auto.

Op zoek naar mijn droomhuis!

Ben jij op zoek naar een huis in Burgh-Haamstede? Neem eens een kijkje bij het woningaanbod of neem contact op met Maurice. Hij kan je alles vertellen over wonen in Burgh-Haamstede en als aankoopmakelaar helpt hij je bij het vinden of kopen van je nieuwe huis. Is je droomhuis niet beschikbaar, schrijf je dan in voor Kuubalert. We brengen jou als eerste op de hoogte als er een geschikte woning beschikbaar komt.

Wist je dat je met een aankoopmakelaar je huis goedkoper kunt kopen? Lees waarom een aankoopmakelaar zo’n goed idee is!

Je huis in Burgh-Haamstede verkopen?

Er komt nogal wat kijken bij het verkopen van je woning, en daarom helpen we jou met persoonlijk en eerlijk advies. Het verkopen van je huis doen we in 6 heldere stappen, zo weet je altijd waar je aan toe bent. Wil je alvast een schatting van de waarde van je huis? Vraag dan de gratis, online waardebepaling aan!

Lees ook onze tips voor het succesvol verkopen van je woning.

Wat kunnen we voor jou doen?

Heb je vragen over het verkopen van je woning, of kunnen we je helpen om je droomhuis te vinden en te kopen? Laat je gegevens achter en dan nemen we binnen 24 uur contact met je op!