Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Je huis kopen of verkopen met een makelaar in Vlissingen

Laten we kennismaken

Jouw makelaar in Vlissingen

Dat Vlissingen een fijne plek is, hoeven we je niet te vertellen. De boulevard is hét boegbeeld van de stad, en het aangrenzende strand is de favoriete plek voor de zonaanbidder, zwemmer en wandelaar. Je hebt er uitzicht op de grote schepen in de vaargeul en kunt bij helder weer zelfs Zeeuws-Vlaanderen zien. Via het duinpad maak je een mooie rondte richting Dishoek en Westkapelle.

Veelgestelde vragen woningzoekendenVeelgestelde vragen woningzoekendenVeelgestelde vragen woningverkopersVeelgestelde vragen woningverkopersVeelgestelde vragen taxatieVeelgestelde vragen taxatieVeelgestelde vragen financieringVeelgestelde vragen financiering

Nieuw te koop

De makelaar in Vlissingen

Aan de Korte Geere is het kantoor van Kuub Makelaars Middelburg te vinden. Hier helpt aankoop- en verkoopmakelaar Frédérique je graag met het vinden van je droomhuis, of het verkopen van je woning in Vlissingen. Stap gerust eens binnen of neem contact op, om de mogelijkheden met onze NVM-Makelaar te bespreken.

In Vlissingen wonen maar liefst 33.000 inwoners. Wonen op Walcheren is eigenlijk ideaal. Je hebt er rust en ruimte, maar ook alle faciliteiten die Middelburg en Vlissingen bieden. Je kunt er winkelen, naar het zwembad, naar de bioscoop, een terrasje pakken én naar het strand. En ook niet te vergeten: in Vlissingen vind je zowel mbo- als hbo-onderwijs.

Een huis kopen in Vlissingen

De woningbouw in Vlissingen is erg divers, de kustplaats telt bijna zo’n 18.000 woningen, hiervan is 53% een koopwoning. In de binnenstad vind je karakteristieke, hoge panden en aan de boulevard staan ruime appartementencomplexen. Aan de rand van de stad staan nieuwbouwwijken. Wil je een woning kopen, dan zijn we graag jouw aankoopmakelaar in Vlissingen. Zit er momenteel geen geschikte in ons woningaanbod, dan kun je je vrijblijvend aanmelden voor Kuubalert. We geven je een seintje als er een passende woning beschikbaar komt.

Je woning in Vlissingen verkopen?

Ben je niet op zoek naar een nieuwe woning in Vlissingen, maar wil je juist je woning verkopen? Kuub Makelaars is daar de makelaar in Vlissingen voor. Makelaar Frédérique biedt hulp met haar persoonlijke aanpak, kennis en ervaring. Ze kan een professionele waardebepaling uitvoeren, je woning taxeren en je woning zo goed mogelijk verkopen. Dit laatste doen we in 6 duidelijke stappen. 

Benieuwd naar wat je eigen woning waard is? Vraag dan direct een gratis, online waardebepaling aan!

Een woning kopen in Vlissingen?

Kuub is de makelaar in Vlissingen voor het aan- of verkopen van een woning. Hoe kunnen we jou helpen? Onze makelaars staan voor je klaar. Stap bij ons binnen in één van onze vestigingen of laat je telefoonnummer achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.