Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Makelaar in Kloetinge gezocht?

Dan ben je bij Kuub aan het juiste adres! Kuub Makelaars is een echt Zeeuws makelaarskantoor met de hoofdvestiging in Goes. Makelaar Joyce is geboren en getogen in Kloetinge en kan je dus het beste helpen als aankoop- of verkoopmakelaar!

Laten we een afspraak maken

Terug naar de 10e eeuw

Kloetinge, ook wel bekend als Klusdurp, is een relatief klein dorpje in de gemeente Goes, op het Zeeuwse Zuid-Beveland. Het dorp is rond de 10e eeuw ontstaan op een kreekrug, en diende als verblijfsplaats voor herders die vanuit Walcheren of Noord-Beveland kwamen. In het centrum vind je de imposante, gotische Geerteskerk.

Voorzieningen op fietsafstand

Goes ligt op fiets- of zelfs loopafstand van Kloetinge. De afstand tot de winkelstad bedraagt 3 kilometer. Met de auto zit je al snel op de A58, waardoor je plaatsen als Middelburg en Roosendaal in ongeveer een half uur bereikt. Wil je met de trein, dan kun je gemakkelijk in Goes opstappen. Er zijn verschillende buslijnen. Goes is ook met de bus bereikbaar: in 10 minuutjes ben je er!

Hoe is het om in Kloetinge te wonen?

Kloetinge telt ruim 3.000 inwoners en er heerst een gemoedelijke, nuchtere sfeer. Kloetinge is een echt woondorp, je vindt er slechts enkele winkels. De nabijheid van Goes is dus ideaal voor een bezoekje aan het zwembad, de bioscoop, terrasje of om lekker te winkelen!

Er bevinden zich wel twee basisscholen in Kloetinge. Daarnaast is er een huisarts op het dorp zelf. Heb je interesse in sporten? Kloetinge is de thuisbasis voor een viertal sportclubs, je vindt er een voetbal-, korfbal-, tennis- en handboogvereniging. Traditioneel behoort het eerste team van VV Kloetinge tot de top van Zeeland!

Makelaar in Kloetinge

Kuub Makelaars is thuis in Kloetinge. Makelaar Joyce is er geboren en getogen en kan jou informeren over alle woningen die te koop staan in Kloetinge of hoe je je woning het best kunt verkopen.

Is je droomwoning in Kloetinge niet beschikbaar? Als je de zoektocht nog een kans wilt geven, kun je je aanmelden voor Kuubalert. Door je in te schrijven geef je aan wat voor woning je zoekt. Wij zullen je vervolgens als eerste op de hoogte brengen als er een geschikte woning te koop komt!

Je woning in Kloetinge verkopen?

Kuub Makelaars is dé verkoopmakelaar in Zeeland. Ben je op zoek naar een makelaar met inhoud? Onze makelaars staan voor je klaar om je woning in 6 heldere stappen succesvol te verkopen. Klik hieronder voor meer informatie.

Ik wil mijn woning verkopen!