Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

De makelaar op Walcheren voor het kopen of verkopen van je woning

Laten we kennismaken

Op zoek naar een makelaar op Walcheren? Dan ben je bij Kuub Makelaars Middelburg aan het juiste adres. Hier staat onze aankoop- en verkoopmakelaar Frédérique altijd voor je klaar. Vanuit Middelburg staat deze NVM-Makelaar haar mannetje want met grote steden als Middelburg en Vlissingen heeft ze haar handen vol aan klanten die hun droomhuis zoeken of willen verhuizen.

Wonen op Walcheren

Walcheren is een schiereiland waar je voor het echte dorpsleven kiezen, in de stad gaan wonen of neerstrijken op het platteland. Het is een hele diverse landstreek bestaande uit drie gemeenten: Middelburg, Veere en Vlissingen. Daarnaast telt het vele kilometers aan kustlijn, en kun je naar badplaatsen zoals Zoutelande, Domburg en Westkapelle toe. Ook aan het Veerse Meer wat aan de noordoostkant ligt, kun je in de zomer prima recreëren, of de prachtige binnenstad van Veere verkennen. Landinwaarts vind je hele gezellige Zeeuwse dorpen, en aan voorzieningen zal het ook zeker niet ontbreken. Zo zijn er genoeg eet- en drinkgelegenheden en beschikken Middelburg en Vlissingen over een breed en divers aanbod aan winkels. 

Op zoek naar je droomhuis?

Ben je op zoek naar een woning op het mooie Walcheren? Een huis kopen doe je niet elke dag, en misschien zit je niet echt te wachten op een lange zoektocht, het plannen van bezichtigingen en het uitbrengen van een bod. Makelaar Frédérique kan je alles vertellen over de lokale woningmarkt. Als aankoopmakelaar op Walcheren helpt zij je bij het vinden van je droomhuis.

Met aankoopbegeleiding kun je een hoop geld in je zak houden. Dat is nooit verkeerd, toch? Lees nog meer redenen voor een aankoopmakelaar.

Nieuw te koop

De makelaar op Walcheren voor het verkopen van je woning

Wil je eerst je huidige woning verkopen? Kuub Makelaars is dé makelaar op Walcheren die van aanpakken weet. We zetten alles op alles om jouw woning op dit schiereiland te verkopen, en dat doen we in 6 stappen. Lees meer over ons duidelijke verkoopplan.

Wil je in de tussentijd alvast een indicatie van de waarde van je woning? Gratis online waardebepaling aanvragen.

Wat kan ik voor je doen?

Wil je een woning op Walcheren kopen of verkopen? Dan kies je toch voor een makelaar die er bekend is? Stuur een berichtje of laat hieronder je nummer achter, dan neem ik op werkdagen binnen 24 uur contact met je op!