Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Op zoek naar een makelaar op Noord-Beveland?

Laten we een afspraak maken

Makelaar Noord-Beveland

Kuub Makelaars heeft vestigingen in Goes en Zierikzee. Onze makelaars zijn thuis in Zeeland! Met kennis van de lokale woningmarkt en jarenlange ervaring helpen we je bij het kopen en het verkopen van je woning. Kies je voor Kuub, dan kies je voor een makelaar met inhoud. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Op zoek naar je droomhuis?

Het kopen van een woning kan best ingewikkeld zijn. Want hoe zit het met de kosten koper, en hoe pak je dat bieden nou handig aan? Met een aankoopmakelaar krijg je de hulp die je zoekt. Wist je dat je met een aankoopmakelaar juist geld kunt besparen?

Lees hier waarom een aankoopmakelaar zo’n goed idee is!

Is je droomhuis niet op de markt? Schrijf je in voor Kuubalert en laat ons weten waar jouw woning aan moet voldoen. We laten het jou als eerste weten als er een geschikte woning beschikbaar komt!

Je huis op Noord-Beveland verkopen

Ga je verhuizen naar een andere stek op het eiland, of ga je Noord-Beveland verlaten? Hoe zet je dan je woning op de markt? Wat zijn de do’s en don’ts, waar moet je rekening mee houden? Dat zijn veelvoorkomende vragen. Kuub helpt je bij het verkopen van je woning, en dat doen we in 6 duidelijke stappen zodat jij altijd weet waar je aan toe bent. Ben je alvast benieuwd naar de waarde van je woning? Vraag een gratis, online waardebepaling aan voor een indicatieve waarde van je huis!

Vraag jij je af of je beter eerst kunt verkopen en dan kopen, of andersom? Lees het hier!

Hoe kunnen we jou helpen?

Ben je op zoek naar een makelaar op Noord-Beveland, en heb je vragen over het kopen of verkopen van je woning? We helpen je graag. Stuur ons een berichtje of laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 24 uur contact met je op!