Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Hallo! Ik ben Collin van Kuub Makelaars in Goes. Hoe kan ik je helpen?

Contact opnemen

Hallo! Ik ben Collin Hoondert, eigenaar van Kuub Makelaars. Ik ben geboren en getogen in Zuid-Beveland en woon inmiddels al ruim 25 jaar in Middelburg samen met mijn gezin. Ruim 20 jaar geleden ben ik gestart in onroerend goed omdat ik de combinatie van wonen en commercie buitengewoon interessant vind. Ik ben afgestudeerd in communicatie- en marketing maar ben na enkele jaren uitzenden en verhuren uiteindelijk in de woningmakelaardij beland.

Eigen kantoor

Inmiddels is het 17 jaar geleden dat ik met Joris Jobse mijn eigen kantoor opende in Goes. Gelukkig stond ik er toen en ook nu niet alleen voor. In Goes werk ik samen met Joyce, Duco en Aline. Zierikzee is het domein van Maurice en in Middelburg staat Frédérique voor je klaar. Sinds 2023 is het kantoor Axel met Tommy, Stefan, Mirjam en Melanie ook een deel van de Kuub-familie. Met zo’n team om me heen heb ik zo nu en dan nog tijd om me uit te leven op mijn drumstel.

Persoonlijk en no-nonsense

Bij ons kantoor draait het om een persoonlijke aanpak en vooral om no-nonsense. Als makelaar vind ik het belangrijk om duidelijk en transparant te zijn. Niet elke boodschap is even leuk, maar uiteindelijk is iedereen gebaat bij een eerlijk verhaal.

Mijn ervaring is dat mensen vaak tegen problemen aanlopen als ze niet goed zijn voorbereid of net even te makkelijk denken over de woningmarkt. Makelen is wel degelijk een vak en het bijhouden van de markt is voor mij al lastig, laat staan voor een woningzoeker of een verkoper van een huis. Mijn ervaring is dat de markt altijd gelijk heeft. Niet de makelaar, niet de woningverkoper, maar de uiteindelijke koper bepaalt de prijs van een huis.

Net even slimmer

De belangrijkste taak van Kuub Makelaars is het vinden van de beste kandidaat koper die onder de meest gunstige voorwaarden het huis wil kopen. Dit kunnen we doen door de omstandigheden waarin de woningverkoop dient plaats te vinden zo optimaal mogelijk te maken. Net even slimmer onder de aandacht brengen, goede styling, geweldige foto’s en video’s (laten) maken en het gebruik van alle mogelijkheden die websites als Youtube en Instagram ons bieden, maakt dat we uitermate goed uitgerust zijn voor woningverkoop in Zeeland.

Dat doen we in de gemeenten Goes, Kapelle, Reimerswaal en Borsele.

Hoe kan ik je helpen?

Een woning kopenEen woning kopenMijn woning te koop zettenMijn woning te koop zetten

Of iets anders? Je bereikt me op collin@kuubmakelaars.nl of 06 12 75 20 02.

Ons kantoor vind je aan de Beukenstraat 6 in Goes. Stap eens binnen, of neem contact op met het kantoor als ik niet bereikbaar ben: 0113 22 77 88.